in , , , ,

Η τοπική αγορά κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη του κοινού.

Στο κέντρο της πόλης – μόλις τρεις μέρες μετά την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων – συζητήσαμε χθες το πρωί με τον Πρόεδρο και το μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου κ. Οδυσσέα Παπαδάκη και Βασίλη Χατζηδάκη.
Οι δύο καταξιωμένοι επαγγελματίες σχολίασαν ότι στις γιορτές η κίνηση ήταν καλύτερη σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, αφού φέτος οι διαρροές προς άλλες αγορές παρουσίασαν μείωση. «Μόνο ευχαριστούμε μπορούμε να πούμε προς τους καταναλωτές, συντοπίτες μας, διότι φέτος έδειξαν ότι πραγματικά στηρίζουν την τοπική μας αγορά, στην οποία μπορούν να βρουν σίγουρα πολύ καλή ποιότητα σε τιμές που συμφέρουν.
 
Ανταποδίδουμε χρόνια τώρα την δική τους εμπιστοσύνη με καλές τιμές, εξυπηρέτηση και πάνω απ’ όλα με προσωπική επαφή, μας γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε.
 
Φέτος δε με τη «Γιορτή των καταστημάτων» αυτό φάνηκε περισσότερο διότι κατά κάποιο τρόπο μετρήθηκε η παρουσία όλων με βάση τα κουπόνια που συμπλήρωσαν, ώστε να κερδίσουν τα δώρα που προσφέραμε. Πάνω από 7.000 κουπόνια μπήκαν στις κάλπες του Εμπορικού Συλλόγου και σίγουρα η δράση αυτή του χρόνου θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή και από τους συναδέλφους μας, που φέτος είτε δεν πρόλαβαν, είτε δεν το γνώριζαν, είτε δεν επέλεξαν να συμμετάσχουν.
Και τώρα στην περίοδο των εκπτώσεων στην τοπική μας αγορά οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές σε όλα τα είδη και να βγουν ακόμα πιο κερδισμένοι», ανέφερε ο κ. Παπαδάκης.
Με τον Πρόεδρο συμφώνησε απόλυτα και ο κ. Χατζηδάκης δίνοντας έμφαση στις εκπτώσεις, στο ότι οι τιμές στην πόλη σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων κερδίζουν τον συναγωνισμό με άλλες αγορές.
«Οι καταναλωτές σαφώς και ψάχνουν για οικονομικές αγορές, αλλά τους ενδιαφέρει και η ποιότητα και αυτός ο συνδυασμός στα καταστήματα της πόλης είναι πλέον δεδομένος», πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ