in

“Η προβολή του Αγίου Νικολάου στα καλύτερα της”

Κάθε προσδοκία έχει ξεπεράσει η προβολή του Δήμου Αγίου Νικολάου κατά τη διάρκεια της τωρινής θητείας του ΠΑΟΔΑΝ σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού Λευτέρη Ραφαηλάκη, ενώ άφησε υποσχέσεις για ένα “θερμό” καλοκαίρι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε με ανάρτηση του σε  μέσο κοινωνική δικτύωσης

“Στη θητεία του ΠΑΟΔΑΝ που διανύουμε, έχουν δημιουργηθεί κ προβληθεί 2 βίντεο για το Πάσχα στον Άγιο Νικόλαο, 5 βίντεο για τα Agios Nikolaos Cliff Diving, 3 βίντεο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου, 1 για το Mirabello Gran Fondo, ενώ είναι ήδη προς προβολή προσεχώς, βίντεο για τα Καλυδώνεια, για τις εκδηλώσεις του 15Αυγουστου στη Νεάπολη κ για τις επόμενες απόκριες.

Για αρκετά από τα βίντεο έχουν γίνει εκτενείς αναφορές από τηλεοπτικά δίκτυα και sites με διθυραμβικά σχόλια κ κριτικές. Επίσης, υπήρξε καταχώρηση στο περιοδικό Blue της Aegean για δύο μήνες πέρυσι για το Cliff Diving, πολλά αφιερώματα από τοπικά κανάλια αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας, ενώ το Cliff Diving “έπαιξε” πέρυσι σε πολλά διεθνή τηλεοπτικά δικτυα και sites.

Τα νούμερα σε “likes” κ views των διαφόρων εκδηλώσεων μας, ειδικά του Cliff Diving είναι τεράστια (ενδεικτικά, το post video του Cliff Diving ξεπέρασε τις 1600 κοινοποιήσεις κ τα 400.000 views στο fb). Ο τελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley 2017 προβλήθηκε τηλεοπτικά από την ΕΡΤ. Τα απόλυτα επιτυχημένα, εντυπωσιακά βίντεο αλλά κ η προβολή του Agios on Sup είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Το βραβευμένο βίντεο προβολής του δήμου μας κ οι καταχωρήσεις στο Blue επίσης. Τα τοπικά μέσα συμβάλλουν σημαντικά σε όλη αυτή την προσπάθεια προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο όλες μας τις εκδηλώσεις βοηθώντας έτσι στην προσπάθεια εξωστρέφειας του δήμου μας!!! Η προβολή του τόπου στα καλύτερα της κ όποιος δεν το βλέπει απλά εθελοτυφλεί. Ήταν στρατηγικός στόχος κ είμαστε υπερήφανοι γιατί η προσπάθεια μας έχει αποτέλεσμα. Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά!!!

ΥΓ: Μείνετε συνδεδεμένοι, το καλοκαίρι θα είναι το θερμότερο ever….”