in , , , , ,

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει και δεν μοιάζει με κανένα άλλο κόμμα.

Έτοιμη να είναι η οργανωμένη βάση και οι φίλοι του κόμματος για εκλογές τονίστηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο τη Ν.Δ στην πρώτη 2ήμερη οργανωτική συνάντηση του με τους 67 προέδρους των ΝΟΔΕ της χώρας το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.
 
Όπως μας ενημέρωσε  ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ του νομού Γιώργος Μπαρμπούνης  το κόμμα έχει ήδη ξεκινήσει την οικονομική του τακτοποίηση διότι όπως είπε πρέπει πρώτα το δίσκο του σπίτι να είναι έντιμο, καθαρό και ηθικό απέναντι στην κοινωνία και μετά να αναλάβει να διαχειριστεί τα οικονόμα μιας χώρα.
 
«Στην πρώτη αυτή συνδιάσκεψη που έγινε συζητήθηκαν όλα τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας όπως και βέβαια τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του κόμματος η οποία αλλάζει χωρίς σε καμιά περίπτωση να χάνει τον προσανατολισμό της   και την επαφή της με την βάση και την ίδια την κοινωνία. Πέρα από το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια διαρκεί ετοιμότητα προεκλογικής καθώς η χώρα άμεσα θα πρέπει να απαλλαχτεί από την παρούσα κυβέρνηση που μόνο αδιέξοδα έχει δημιουργήσει έχει ξεκινήσει παράλληλα η διαδικασία για να μπει τάξη σε όλη την οργανωτική δομή του μεγάλου κόμματος μας. Ακολουθούμε όλοι μαζί την κατεύθυνση που από την πρώτη μέρα έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι το κόμμα θα ξεκινήσει από το μηδέν με δεδομένη την στήριξη όλων μας πάνω σε αυτό. Πραγματικά η Ν.Δ θα λειτουργεί παραδειγματικά σαν κομματικός μηχανισμός με νέο ήθος σε όλους τους τομείς ενώ δεν είναι μακριά η μέρα όπου η κάθε νομαρχιακή επιτροπή θα λειτουργεί αυτοβούλως χωρίς να έχει την οποιαδήποτε εξάρτηση από τα κεντρικά της Αθήνας.» είπε ο ίδιος ενώ τόνισε ότι ήδη και μόνο από την ανανέωση των ατόμων στις νομαρχιακές επιτροπές σε όλη την χώρα έχει φανεί η νέα τακτική στο κόμμα που δεν θα θυμίζει σε τίποτα την λειτουργία των κομμάτων όπως την γνωρίζαμε έως σήμερα.
 
«Η ουσιαστική ανανέωση είναι το παν για τη Ν.Δ ώστε απαλλαγμένη από κάθε τι παλιό να ξεκινήσει τη νέα της πορεία στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας. Η δικιά μας αποστολή ως κομματικά στελέχη πρώτης γραμμής είναι πρωτίστως να διευκολύνουμε  τόσο την  πολιτική διεύρυνση, την οποία τόσο χρειάζεται όσο και την ανασυγκρότηση που χρειάζεται η Νέα Δημοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία κάθε μέρα που περνά κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών.» είπε και διευκρίνισε ότι οι διαφορές με τα υπόλοιπα κόμματα είναι ποιο ξεκάθαρες από ποτέ και μίλησε με την συμφωνία αλήθειας που έκανε ο Κυριάκος  Μητσοτάκης με τον κόσμο της Ν.Δ συμφωνία που είναι αποφασισμένος να τηρήσει.
 
Τέλος ο κ. Μπαρμπούνης έκανε λόγο για τις αλήθειες που θα πει και εκπλήξεις που θα παρουσιάσει στην βουλή ο πρόεδρος στις μέρες που το σώμα θα συνεδριάσει για την συζήτηση στα νέα μέτρα.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ