in , ,

Η Νάνση Καραϊνδρου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Με την επιστροφή της αποαυτή την μοναδική εμμπειρία η ίδια σε ανάρτηση της γράφει:
Το ταξίδι του παγκοσμίου πρωταθλήματος της ISA world SUP and paddleboard championship 2019 Surfcity ElSalvador, επιφύλασσε πολλές δυσκολίες για εμένα… μπήκα στην πίστα του ωκεανού, με αθλήτριες πολύ υψηλού επιπέδου και σε πρωτοφανώς δύσκολες συνθήκες… μα δεν κατάφερα να επιτύχω τους στόχους μου… ωστόσο μια τέτοια συμμετοχή εκπροσωπώντας την Ελλάδα  αποτελεί για εμένα μία προσωπική επιτυχία γεμάτη συναισθήματα, εικόνες, ανθρώπους και μοναδικές στιγμές και μόνο ευγνώμων μπορώ να νιώθω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους που με γεμίσατε με θετική ενέργεια και δύναμη… Τεράστιο ευχαριστώ στους υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας που έκαναν την ονειρεμένη αυτή συμμετοχή πραγματικότητα.

Τον κύριο Γιάννη Δαστερίδη @dasterisystems τον πρώην δήμαρχο Σητείας κ. Θεόδωρος Πατεράκης για την πρωτοβουλία του από καρδιάς, καθώς κ τον νυν δήμαρχο κ. Ζερβάκη Γιώργο για την υποστήριξή τους ως Δήμος Σητείας. Το φανταστικό τεχνικό γραφείο Maria Pateraki & Giorgos Paterakis
Την ομάδα της καρδιάς μου Agios Nikolaos on SUP και τον φανταστικό πρόεδρο Mikhalis Farsaris Τα διαμερίσματα Mirabella Apts στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Τη φανταστική οικογένεια Bioaroma Crete από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ και τον Kostas Nicky Zografinis στη Σητεία Κρήτης.
Και στην HSSA που μου έδωσε αυτό το εισιτήριο. #ISAworlds #ElSalvador #Surfcity
#agiosnikolaosonsup