in

Η Μπρίτζ Μακρόν πιο ειλικρινής από ποτέ: Καταλαβαίνω κάθε πρωί τη διαφορά ηλικίας -Εγώ είμαι ρυτιδιασμένη, εκείνος φρέσκος

«Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι μικρότερος από μένα». Η Μπριζίτ Μακρόν μιλά για τη σχέση της με τον κατά 25 χρόνια μικρότερό της Γάλλο Πρόεδρο, για πρώτη φορά.
Με διάθεση ειλικρίνειας, η 64χρονη Μπριζίτ παραδέχθηκε ότι αντιλαμβάνεται τη μεγάλη διαφορά ηλικίας κάθε πρωί, όταν ξυπνά και βλέπει τη νεανική όψη του 39χρονου Μακρόν. «Φυσικά, τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα», λέει χαρακτηριστικά μιλώντας στο ELLE η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Η Μπριζίτ Μακρόν μίλησε επίσης για τη δημόσια πίεση που δέχθηκε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα σχέδιά της για να λάβει και επίσημα τον τίτλο της Πρώτης Κυρίας. Υποστήριξε μάλιστα ότι δεν είναι πολύ ενοχλημένη από αυτό. «Δεν αισθάνομαι σαν μια Πρώτη Κυρία», εξήγησε. «Είναι αμερικανιά και δεν μου αρέσει».
«Οταν διαβάζω για εμάς έχω πάντα την εντύπωση ότι διαβάζω την ιστορία κάποιου άλλου. Η ιστορία μας είναι τόσο κοινή» λέει και προσθέτει: «Αν δεν το είχα κάνει (σ.σ. να παντρευτεί τον Εμμάνουελ Μακρόν), θα είχα χάσει τη ζωή μου».
«Δεν φοράω μίνι, φοράω φούστες πάνω από το γόνατο»

Η Μπριζίτ Μακρόν μίλησε και για τις στιλιστικές της επιλογές. Δεν θα μπορούσε να το αποφύγει. Συνέντευξη σε ένα μεγάλο γυναικείο περιοδικό έδινε. Και φυσικά κλήθηκε να απαντήσει στα πυρά που δέχεται για το γεγονός ότι επιλέγει να φορά συχνά μίνι φούστες, ενώ είναι «πολύ μεγάλη για αυτό». «Φοράω φούστες πάνω από το γόνατο, όχι μίνι», αντέτεινε. «Παρόλο που μου άρεσε να φοράω μίνι όταν ήμουν νεότερη, δεν επιτρεπόταν. Ετσι τις κρύβαμε στις τσάντες μας και τις φορούσαμε έξω για να χορέψουμε ροκ ν ρολ», λέει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και εξηγεί ακόμη ότι φορούσε μίνι κάτω από πολύ μακριές φούστες και όταν χρειαζόταν έβγαζε τη μακριά και γινόταν η αποκάλυψη του μίνι. Ωσπου κάποια στιγμή την έπιασε η γιαγιά της: «Ω θεέ μου, μοιάζεις με παχουλή γρίά, να μην το ξανακάνεις ποτέ».
Η ίδια έχει αποδείξει την αδυναμία της στους μεγάλους γαλλικούς οίκους μόδας, ωστόσο αποκάλυψε ότι με κάποιους σχεδιαστές, όπως ο Καρλ Λάγκερφελντ και ο Nicolas Ghesquière διατηρεί προσωπική φιλία.
Δέχθηκε, μάλιστα, να απαριθμήσει όλους τους αγαπημένους της σχεδιαστές. Και ναι, είναι όλοι Γάλλοι. Ο Olivier Rousteing της Balmain, ο Alexandre Vauthier και ο Azzedine Alaïa. Στην ερώτηση αν την ενοχλεί το γεγονός ότι οι άνθρωποι σχολιάζουν συνεχώς τα ρούχα της, η ίδια απαντά: «Γιατί όχι, αν κάνει καλό στη γαλλική βιομηχανία μόδας. Είμαι πραγματικά μοδάτη, και υπάρχει αυτή η γοητεία, ο μύθος γύρω από την ιδέα της φίνας Γαλλίδας».

«Το στιλ είναι σημαντικό για μένα»
«Εκανα πάντα μεγάλη προσπάθεια για το πώς φαίνομαι, ρωτήστε τους μαθητές μου και τα παιδιά μου», λέει και προσθέτει: «Ποτέ δεν έχω φύγει από το σπίτι χωρίς να τσεκάρω τα ρούχα μου ή τα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι κάθε φορά διαφορετικό, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό».
Το στιλ της φωτογράφισης

Η Μπριζίτ Μακρόν φωτογραφήθηκε στο Ελιζέ για το Elle φορώντας ένα σακάκι Dior με μια λευκή μπλούζα και ένα τζιν Saint Laurent. Το λουκ ήταν αντίστοιχο με εκείνο που είχε όταν συνάντησε πριν λίγο καιρό την Ριάνα και ίσως το επιλέγει στις περιπτώσεις που δεν θέλει να μοιάζει με μια κουρασμένη πολιτικό, λένε οι στιλίστες.

Πηγή:   iefimerida.gr