in ,

Η μαγεία του Αϊ Βασίλη στο σπιτάκι των Νέων Νεάπολης, video

_D200978Για ακόμα μια χρονιά για ακόμα μια φορά οι ΝΕΟΙ Νεάπολης δημιούργησαν στο σπιτάκι τους την μαγεία που όλα τα απιδιά περιμένουν τούτες τις μέρες.
 
Όμορφα διακοσμημένο και παραμυθένια αληθινό και ζεστό φιλοξένησε και φέτος τον πιο διάσημο Άγιο των ημερών όπου κάθε χρόνο νοιώθει σαν το σπίτι του όταν κάθεται στην πολυθρόνα τους δίπλα στο τζάκι των ΝΕΩΝ.
S1400038 _D200972
Από τις 12 το μεσημέρι χθες ξεκίνησε η εκδήλωση που με πολύ αγάπη κάθε χρόνο επιμελούνται τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου των ΝΕΩΝ Νεάπολης στον χώρο που είναι το σπιτάκι τους στον δημοτικό κήπο της πόλης. Τα παιδιά που με τον καλό καιρό είχαν πραγματικά πλημμυρίσει τις παιδικές χαρές του κήπου δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν μια βόλτα από το σπιτάκι των ΝΕΩΝ και να γνωρίσουν από κοντά τον παχουλό Άγιο με τα κόκκινα, να πάρουν το δώρο και τα γλυκίσματα τους να ακούσουν οι ευχές του και να φωτογραφηθούν μαζί του.
 
Αρκετός κόσμος και στο παζάρι των ΝΕΩΝ αλλά και στον μπουφέ που είχαν στήσει τα μέλη του δραστήριου πολιτιστικού συλλόγου όπου για μια ακόμα χρονιά ζωντάνεψαν την πόλη με την δυνατή μουσική και τις ευχές τους αλλά και με τα καμπανάκια από το τρενάκι που δεν σταματούσε να κάνει βόλτες μικρούς και μεγάλους έως αργά το απόγευμα. 700 και πλέον δώρα είχαν εξασφαλίσει και είχαν βάλει μέσα στον τεράστιο σάκο του Άγιου Βασίλη ενώ όλες τους οι παροχές ήταν εντελώς δωρεάν αποδεικνύοντας  ξανά ότι ο σύλλογος των ΝΕΩΝ ότι κάνει δεν το κάνει με απώτερο σκοπό το οικονομικό  όφελος αλλά την προσφορά στον συνάνθρωπο.
_D200984
Τα έσοδα δε από το παζάρι τους και φέτος θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό ενώ παράλληλα με το παζάρι των νέων είχαν στήσει το δικό τους πάγκο και οι εργαζόμενοι του καταστήματος κράτησης της Νεάπολης.
_D200957
Οι ΝΕΟΙ και φέτος είχαν φροντίσει να ετοιμάσουν ζεστό και λαχταριστό ξινόχοντρο ώστε το κρύο που άρχισε να πέφτει λίγο πριν ξεκινήσει την πορεία του προς την δύση ο ήλιος να βοηθά στο να είναι όλοι ζεστοί.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ