in , ,

Η κόντρα Άγιος Νικόλαος Νεάπολη πρέπει να σταματήσει, video

 
Φούντωσε για λίγες στιγμές στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης το κλίμα με αφορμή το θέμα για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου των φίλων της φιλαρμονικής του Αγίου Νικολάου με 55.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών της φιλαρμονικής για τις δράσεις του 2018.
Ο πρόεδρος του σώματος όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στο απόσπασμα από την ζωντανή μετάδοση του συμβουλίου από το fonien.gr Γιώργος Καλογεράκης παρουσίασε τις εκδηλώσεις της φιλαρμονικής με τα αντίστοιχα ποσά που ζητά ο σύλλογος φίλων της.

Το λόγο πήρε η δημοτική σύμβουλος Νεάπολης Γεωργία Πολυρχρονάκη η οποία είπε πως δεν θα ψηφίσει κάνοντας λόγο για φιλαρμονικές δύο ταχυτήτων ανάμεσα σε 12 χιλιόμετρα με τα μέλη της φιλαρμονικής του Αγίου Νικόλαου να ζητούν χρήματα σε αντίθεση με αυτά της Νεάπολης που παίζουν εθελοντικά.
Ακολούθησε έντονη ανταλλαγή επιχειρημάτων ενώ έγινε κατάθεση προτάσεων ώστε να ξεπεραστεί αυτή η άποψη περί διαφορετικής μεταχείρισης από μεριάς δήμου που στο τέλος άλλαξαν την πρόθεση ψήφου της κας Πολυχρονάκη και έτσι το θέμα ομόφωνα πέρασε.
Δείτε το απόσπασμα και την ανταλλαγή επιχειρημάτων, εδώ

fonien.gr - Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου (18-4-2018)