in

Η κάμερα κατέγραψε καρέ- καρέ την κακοποίηση της μάνας τους

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε σπίτι οικογένειας στο Ηράκλειο όταν διαπίστωσαν ότι η 63χρχονη -που είχαν προσλάβει να φροντίζει την ηλικιωμένη και κατάκοιτη μητέρα τους- την κακοποιούσε.
Εδώ και καιρό τα τέσσερα παιδιά της υποψιάζονταν ότι η 78χρονη δεχόταν κακοποίηση από την ίδια τη γυναίκα που είχε προσληφθεί να τη φροντίζει και ότι ζούσε μαρτυρικές στιγμές στα χέρια της.
 
Τι έδειξε η κάμερα
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr ,η οικογένεια της ηλικιωμένης τοποθέτησε κάμερες στο σπίτι της κατάκοιτης ηλικιωμένης τη στιγμή που απουσίαζε η 63χρονη που τη φρόντιζε και στη συνέχεια ενεργοποίησαν την κάμερα που κατέγραψε την καθημερινότητα της ηλκιωμένης και τα όσα βίωνε στα χέρια της 63χρονης.
Όταν πλέον είδαν το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες έπεσαν από τα «σύννεφα» αφού ,όπως πάντα υποστηρίζει η οικογένεια της ηλικιωμένης, τη χτυπούσε στο πρόσωπο και βίωνε τη φρίκη.
Η οικογένειας της ηλικιωμένης κατέθεσε μήνυση και η 63χρονη συνελήφθη. Τελικά η 64χρονη προφυλακίστηκε για άλλη απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος της.