in , , , ,

Η κάλπη της ΕΘΟΑΝ

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η εκλογοααπολογιστική γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεις διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία του συνόλου σχεδόν των μελών της ομάδας.

          
Ο απερχόμενος πρόεδρος της ομάδας Κοκκίνης Κωνσταντίνος αφού παρουσίασε τον απολογισμό της τελευταίας διετίας, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις δράσεις που ανέπτυξε η ομάδα με επίκεντρο το παιδί, ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ομάδας για την ενεργή τους συμμετοχή στις δράσεις της ΕΘΟΑΝ καθώς και για τη βοήθεια και την υποστήριξη που παρείχαν στο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε αυτό να ανταπεξέλθει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις του. 
Τέλος ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαν όλη αυτή τη διετία, η οποία παρά τις αντιξοότητες των καιρών και τις υποχρεώσεις του καθενός τους επέτρεψε να έχουν τα αποτελέσματα που η ομάδα παρουσίασε το προηγούμενο διάστημα και ευχήθηκε στο καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί να έχει διάθεση και κέφι, ώστε να ενισχυθεί ο ρόλος της ομάδας στα δρώμενα της πόλης, με τη στήριξη πάντα όλων των μελών.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα και ακολούθησε διάλογος για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν.
Ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Κεφαλούκος Κωνσταντίνος σε ένα σύντομο απολογισμό κατέθεσε μια σειρά από προτάσεις προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προς υλοποίηση με κυρίαρχη αυτή της δημιουργίας μιας πειραματικής σκηνής.
Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε η διαδικασία της εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν οι Προκοπάκη Ελένη, Χατζημαρκάκης Ανδρέας, Γιαννικάκη Μαρία, Μπεκατώρος Θεόδωρος και Αποστολάκης Εμμανουήλ, ενώ η σύσταση του σε σώμα θα γίνει τις προσεχείς ημέρες.