in

Η επέμβαση στο Α' Δημοτικό Αγ. Νικολάου, fotos

Το πρωί της Παρασκευής όπως είχε προγραμματιστεί από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αγίου Νικολάου έγινε η παρέμβαση στο κομμάτι της ταράτσας του Α’ Δημοτικού σχολείου ώστε να περιοριστεί η πτώση του σοβά από την μεριά του πολυσύχναστου  πεζοδρομίου.

 

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ η αντιδήμαρχος Αφροδίτη Βαρκαράκη είχε προγραμματιστεί η συγκεκριμένη  παρέμβαση μαζί με άλλες σε άλλα σχολεία του Δήμου τις μέρες όπου αυτά θα ήταν κλειστά λόγο των εκλογών.

23 1 15 a dhmotiko 3

 

«Σαφώς και σε θέματα σχολικών μονάδων είμαστε παραπάνω ευαίσθητοι και προσπαθούμε να βάζουμε σε προτεραιότητα τις όποιες ανάγκες δημιουργούνται.  Στο συγκεκριμένο σχολείο άμεσα είχαμε επέμβει τοποθετώντας προστατευτικές και προειδοποιητικές κορδέλες οι οποίες όμως αφαιρέθηκαν. Το πρωί της Παρασκευής ξύσαμε κάπως τον σοβά που ήταν έτοιμος να πέσει και τοποθετήσαμε προστατευτικό δίχτυ με την ελπίδα ότι δεν θα το ρίξουν οι περαστικοί ή τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι τους.» είπε η κα. Βαρκαράκη.

Ήδη, πρόσθεσε, βρίσκεται σε εξέλιξη μια μελέτη για την γενικότερη αντιμετώπιση της υγρασίας σε πολλά σχολεία του Δήμου, μελέτη η οποία θα ολοκληρωθεί έως την άνοιξη ώστε το καλοκαίρι να γίνουν οι εργασίες για την αντιμετώπιση της από την στιγμή που παρόμοιες εργασίες δεν μπορούν να γίνουν όταν ακόμα ο καιρός είναι υγρός.

23 1 15 a dhmotiko

 

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους γονείς ότι είμαστε σε άριστη επαφή με τις σχολικές μονάδες και αντιμετωπίζουμε όποια τεχνική  αδυναμία προκύπτει όσο πιο άμεσα μπορούμε, την περίοδο που περνάμε ακόμα καλύπτουμε πληγές της κακοκαιρίας σε όλο το Δήμο μας.» είπε τέλος η αντιδήαμρχος επι των τεχνικών θεμάτων.

 

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ