in , , ,

Η εορτή της 25ης Μαρτίου 2016 στη Νεάπολη, video,

Από τη Δημοτική Κοινότητα Νεάπολης ανακοινώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου:
Πέμπτη 24:
Γενικός Σημαιοστολισμός από της όγδοης πρωινής ώρας μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου, φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης, και 25ης Μαρτίου
– Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ, οργανισμούς κλπ.
Στις 11 π.μ. στο Μνημείο Ηρώων θα ψαλλεί Επιμνημόσυνη Δέηση και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων από τους μαθητές των σχολείων με επικεφαλής εκπαιδευτικούς.
Παρασκευή 25:
6.30 π.μ. Εωθινό από τη Φιλαρμονική Νεάπολης
7 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Εκκλησιών
10.30 Θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας.
– Μετά το πέρας της δοξολογίας θα γίνει ομιλία από την καθηγήτρια του ΕΠΑΛ Νεάπολης κ. Σοφία Ψυχογιουδάκη.
– Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης, τον Αντιδήμαρχο υπεύθυνο Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης, τον εκπρόσωπο Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λασιθίου, τον Σύλλογο Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, την Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Παράρτημα Νεάπολης, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Νεάπολης. Στο τέλος θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών μας.
– Αμέσως μετά, μπροστά από το μνημείο των Ηρώων και τους επισήμους θα παρελάσουν κατά σειρά τα Δημοτικά, το Γυμνάσιο, το Λύκειο, το ΕΠΑΛ και για πρώτη φορά τμήματα του οδηγισμού.
Τελετάρχης ορίζεται ο δημοτικός υπάλληλος κ. Κωστής Δρακωνάκης.
 
δείτε εδώ την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015