in ,

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου και ο επίλογος μιας σπουδαίας διοργάνωσης! [VIDEO HD]

Εντυπωσιακή ήταν η απήχηση της ζωντανής μετάδοσης από το fonien.gr του Agios Nikolaos Cliff Diving 2017, το οποίο μετέφερε την εικόνα από τη λίμνη του Αγίου Νικολάου σε ολόκληρο τον κόσμο!
 
Περισσότερα από 20.000 views για το live και περισσότερες από 100.000 προσελκύσεις στο facebook ήταν αναμφισβήτητα σημαντικά νούμερα!
Οι παραπάνω αριθμοί αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία αν σκεφτεί κανείς ότι δεν υπήρξε η παραμικρή διαφήμιση, ή ακόμα και προαναγγελία της μετάδοσης ενώ επίσης δεν υπήρξε καμία σχέση – διασύνδεση με την διοργάνωση και τα μέσα που διαχειρίζεται!

Συγκινητικά ήταν τα μηνύματα που έφτασαν στο fonien.gr, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης αλλά και αργότερα, από θεατές από όλο τον κόσμο για τη δυνατότητα που τους δόθηκε να παρακολουθήσουν ζωντανά το σπουδαίο αθλητικό γεγονός του Αγίου Νικολάου.
 
Μηνύματα από την Αμερική, την Αφρική , από πολλές χώρες της Ευρώπης αποτελούν μεγάλη ηθική ικανοποίηση για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε όλη η ομάδα του fonien.gr, κάτω από αντίξοες συνθήκες, καιρικές και όχι μόνο, για την κάλυψη της σπουδαίας διοργάνωσης και την προβολή του Αγίου Νικολάου.
 
Ως επίλογο αυτής της τριήμερης προσπάθειας, αλλά και της πολύ πετυχημένης διοργάνωσης, απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί.

agios nikolaos cliff diving 2017 - final