in , , , , ,

Η εμπειρία μου, εφόδιο για την τοπική της Ν. Δ

Γιατί βάζω υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ. Νικολάου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 3 Απριλίου

Αγαπητοί φίλοι,

νομίζω ότι είναι γνωστοί οι αγώνες μου από διάφορα μετερίζια της παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας. Για τους περισσότερους από σας, δε νομίζω ότι χρειάζομαι συστάσεις. Η πορεία μου από όλες τις θέσεις που πέρασα, τόσο ως πρόεδρος της Τ.Ο. Ελούντας και τελευταία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγ. Νικολάου, όσο και ως μέλος της ΝΟ.ΔΕ. Λασιθίου, επί σειρά ετών, μαρτυρούν την προσφορά μου στην παράταξη.

Με την υποψηφιότητά μου στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 3 Απριλίου, φιλοδοξώ να συνεχίσω αυτή την προσφορά μου στην παράταξη και μάλιστα τώρα, που η Ελλάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη συγκυρία της ιστορίας της. Υπενθυμίζω ότι εγώ υπήρξα πάντα αταλάντευτος αγωνιστής της παράταξης ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, που άλλοι κοίταζαν αλλού… Δεν κατηγορώ κανένα, αλλά απλά υπεθυμίζω τη δική μου στάση.

Με την εμπειρία που έχω συσσωρεύσει όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω ότι μπορώ να είμαι για μια ακόμα φορά χρήσιμος στην παράταξη και δηλώνω εκ των προτέρων την αμέριστη στήριξή μου στον νέο μας πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει ήδη δείξει δείγματα γραφής, με αποκρύφωμα ίσως τη χθεσινοβράδυνη αναμέτρηση στη βουλή για τη διαφθορά. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ικανός να μας  βγάλει από την κρίση και να οδηγήσει  τη χώρα στην πρόοδο και την ευημερία, Υποχρέωση όλων μας είναι να τον στηρίξουμε τη δύσκολη προσπάθειά του. Με αυτή την προοπτική και με δεδομενη την πρόθεσή μου να στηρίξω την προσπάθειά του προέδρου μας, ζητώ τη στήριξη των Νεοδημοκρατών στις εκλογές της 3ης Απριλίου.

Ελούντα 30/3/2016

Γιάννης Λουκάκης