in , , , , ,

Η εκδήλωση που ενοχλεί… πριν καν γίνει.

Ο τίτλος “θέατρο του παραλόγου” σε όλο του το μεγαλείο σε μια πόλη στην οποία μερικοί, λίγοι ευτυχώς ενοχλούνται ακόμα και από τα ήχο που κάνουν τα τζιτζίκια.
Κάτοικος που μένει στου Κρούστα, όπως φαίνεται και στην επιστολή που έχει κοινοποιήσει σε Α.Τ Αγίου Νικολάου, στον Δήμο και στην υπηρεσία αδειών καταστημάτων και στην τοπική Δημοτική κοινότητα, ενοχλείται από την εκδήλωση που θα γίνει απόψε στο MOLO. 


Αυτό από μόνο του δείχνει ότι μερικοί συντοπίτες μας δεν ε΄χουν άλλη δουλειά να κάνουν παρά να βλέπουν από απόσταση μερικών χιλιομέτρων τα όσα συμβαίνουν στην πόλη και να ανησυχούν για την ποιότητα ζωής της. 


Ζητά δε από την αστυνομία και τους φορείς να ακυρώσουν τα πάντα ώστε να μην βασανίζεται  κανείς κάτοικος της πόλης από τα απογειωμένα db, όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος “σωτήρας” την διασκέδαση και την ψυχαγωγία. 

Ο ίδιος ο καταγγέλλων δε, είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος ζει μόνιμα στον Κρούστα ενώ μερικές μέρες επιλέγει να μείνει και στην πόλη που τόσο αγαπά. 

Το τραγελαφικό είναι δε ότι έχει εισοδήματα από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που ενοικιάζει. 

Οι καταγγελίες του δε για πολλά άλλα ζητήματα είναι συχνός βραχνάς των τοπικών υπηρεσιών.

Το νου μας λοιπόν, όπως φαίνεται οι καταγγελίες γίνονται από τον οποιοδήποτε οποτεδήποτε με τους σωτήρες της ηρεμίας μας να φροντίζουν πριν καν γίνει κάτι να ενημερώνουν τις αρχές ώτε να μην το επιτρέψουν να συμβεί. 

ΘΑΝΟΣ Κ.  

ακολουθούν γέλια πικρόχολα ….