in , ,

"Η απάντηση για τα μεγάλα καταστήματα εντός πόλης δεν δίνει λύση και δεν μας ικανοποιεί", ηχητικό

Δεν ικανοποίησε τον βουλευτή του νομού Κωστή Δερμιτζάκη, ούτε και κατά επέκταση και τον εμπορικό κόσμο της περιοχής του Αγίου Νικολάου,  η απάντηση που δόθηκε στην ερώτηση του σχετικά με την λειτουργία εντός αστικού ιστού πολυκαταστημάτων.

 

«Η απάντηση που δόθηκε από το αρμόδιο υπουργείο δεν δίνει λύση στο πρόβλημα, υπάρχει όμως η διαβεβαίωση ότι το θέμα θα επανεξεταστεί σύντομα μέσα στα πλαίσια του νομοθετικού προγραμματισμού του Υπουργείου.  Δεν έχουμε χάσει την επαφή μας με το συναρμόδιο υπουργείο ώστε να βρεθεί λύση δεδομένου ότι η πρώτη απάντηση δεν μας ικανοποιεί σε καμία περίπτωση. Εμείς ζητήσαμε να παγώσει η διαδικασία των αδειοδοτήσεων μέχρι να συζητηθεί εκ νέου και κάτι τέτοιο δεν το είχαμε. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί διότι αυτές οι φωτογραφικές διατάξεις που πέρασαν από την προηγούμενη βουλή λίγο πριν την λήξη της και προσβάλουν κατά γενική ομολογία τα τοπικά συμφέροντα σαφώς και δεν θα πρέπει να έχουν ισχύ.» είπε.

 

Και οι επαγγελματίες της περιοχής όμως κρατούν στάση αναμονής μετά και την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα

 

ΘΑΝΟΣ Κ

ακούστε εδώ