Menu
in ,

…η αλαζονεία, σας έχει τυφλώσει κύριε Δήμαρχε

…γράφει ο Γιώργος Αϊβαλιώτης, πολιτευτής ΑΝΕΛ Λασιθίου
Εντελώς άστοχη και προσβλητική η τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού στο πρόσωπο του Διοικητή Νοσοκομείου Νεαπόλεως.
Αν αγνοεί κάποιος την ύπαρξη του Δήμου και μάλιστα αποδεδειγμένα είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος.
Είναι ντροπή να βάλλει κατά ενός ανθρώπου ο οποίος από την μέρα ανάληψης καθηκόντων έχει δώσει άλλη διάσταση και άλλο επίπεδο στο Νοσοκομείο της Νεάπολης αλλά και στα περιφερειακά ιατρεία και ο οποίος φυσικά είχε τον βασικό ρόλο για την έναρξη υλοποίησης του κέντρου αποκατάστασης και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την συμβολή του στις τοπικές δράσεις, κατά συνέπεια η δήλωση του κ. Δημάρχου πως “ο αναπληρωτής Διοικητής του ιδρύματος αγνοεί τον Δήμο” είναι άστοχη και προσβλητική και καλό θα ήταν να μας εξηγήσει ο κ. Δήμαρχος πως προκύπτει το συμπέρασμα αυτό.
Αν δεν τα καταφέρει να μας πείσει, το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να προβεί σε μία δημόσια συγνώμη.
Ανθρώπους που προσφέρουν στον τόπο μας τους χρειαζόμαστε, τους στηρίζουμε, τους χειροκροτούμε και τους επιβραβεύουμε για να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα τους, δεν τους περιφρονούμε επειδή δεν μας επιτρέπουν να κλέψουμε δόξες που δεν δικαιούμαστε και οι οποίες ανήκουν στην τοπική κοινωνία.
Η αλαζονεία, σας έχει τυφλώσει κύριε Δήμαρχε και κάνει κακό και στον τόπο τον οποίο εκπροσωπείται, για τον οποίο είστε σήμερα υπεύθυνος.
Σας προτείνω να αλλάξετε νοοτροπία και συμπεριφορά όσο υπάρχει ακόμα χρόνος, αν επιθυμείτε να αποχωρίσετε με το κεφάλι ψηλά.
 
Γιώργος Αϊβαλιώτης, πολιτευτής ΑΝΕΛ Λασιθίου

Leave a Reply

Exit mobile version