in ,

Η αδιαφορία, στην επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ, των τοπικών ΜΜΕ του νομού….


 
Η δημοσιογραφία είναι ένα επάγγελμα που δε γίνεται ούτε από γραφεία, ούτε από απόσταση ούτε από τα καφενεία, πρέπει να είσαι στο συμβάν, να ακούσεις να δεις να ρωτήσεις για να μπορείς να χαρακτηρίζεσαι αντικειμενικός και κυρίως επαγγελματίας σε ότι κάνεις.
Την Τετάρτη το πρωί μμε από όλη σχεδόν την Κρήτη και τα μεγαλύτερα της χώρα βρεθήκαμε, για τις ανάγκες της παρουσίασης της μεγαλύτερης επιτυχίας της αστυνομίας, της απελευθέρωσης Λεμπιδάκη, στα Χανιά.
Από το νομό Λασιθίου το παρόν στην συνέντευξη τύπου παρουσία του υπουργού προστασίας του πολίτη, του αρχηγού της αστυνομίας, του περιφερειακού διοικητή Κρήτης της ΕΛ.ΑΣ και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων, πέρα από τον αστυνομικό διευθυντή του νομού και του συνοδού του, το παρόν έδωσε μόνο το fonien.gr και ο Λατώ 103,3.

ΚΑΝΕΝΑ άλλο μέσο ενημέρωσης, έντυπο ή ηλεκτρονικό, του νομού Λασιθίου δεν βρέθηκε στην δυτική Κρήτη για να καλύψει  αυτή την σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.
ΚΑΝΕΝΑ άλλο τοπικό ΜΜΕ δεν έδωσε το παρόν για να καταγράψει με δικά του μέσα όλα όσα ειπώθηκαν και απαντήθηκαν.
ΚΑΝΕΝΑ άλλο τοπικό μέσο ενημέρωσης από το Λασίθι δεν ήταν εκεί για να ρωτήσει κάτι.
ΚΑΝΕΝΑ άλλο τοπικό μέσο ενημέρωσης δεν έκανε τον κόπο να είναι παρόν και απο κοντά να εκφράσει, σφίγγοντας το χέρι της πολιτικής και υπηρεσιακής ηγεσίας της αστυνομίας  τα συγχαρητήρια του στον επαγγελματισμό που έδειξαν οι αστυνομικοί σε αυτή την επιχείρηση.
Είναι τιμή μας η υποχρέωση μας απέναντι στους αναγνώστες και ακροατές μας, είναι έντιμη στάση απέναντι στους διαφημιζόμενους μας να βρισκόμαστε στο γεγονός αυτό κάθε αυτό και όχι να το παρακολουθούμε από απόσταση αντιγράφοντας εικόνες και ήχους.
Δημοσιογραφία και ενημέρωση απαιτούν είναι να είσαι εκεί παρόν στο συμβάν…..
 
Θάνος Κ.