in

«Ηταν σχήμα λόγου» λέει ο βουλευτής για τα υβριστικά συνθήματα κατά της Βουλής (VIDEO)

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσε η στάση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, ο οποίος βρέθηκε σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα και ουσιαστικά, σιγοντάριζε το πλήθος σε υβριστικά συνθήματα κατά του κοινοβουλίου.
Ο ίδιος προσπάθησε σήμερα να υποβαθμίσει το γεγονός, καθώς μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε τα συνθήματα αυτά ως «σχήμα λόγου», ενώ πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο σύνθημα χρησιμοπιείται εδώ και δεκαετίες.
Ο κ. Φωκάς, ανεβαίνοντας στην εξέδρα για να μιλήσει στους οπαδούς, είπε «να καεί, να καεί, η π.. η Βουλή», ξεχνώντας προφανώς ότι εκτός από φίλαθλος του ΠΑΟΚ, κατέχει την ιδιότητα του βουλευτή.
Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω βουλευτής είχε πάρει θέση και για όσα είχαν λάβει χώρα στην Τούμπα, με την είσοδο του μεγαλομετόχου της ομάδας της συμπρωτεύουσας κ. Σαββίδη με όπλο, υποστηρίζοντας  μεταξύ άλλων:
«Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε με ένα μπουφάν, δεν είχε όπλο, η αστυνομία δεν είδε τίποτα. Δεν ξέρω από που προέρχεται η φωτογραφία αυτή. Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του».
Δείτε το βίντεο:

Reportplus.gr: Βουλευτής ζητά να καεί η Βουλή


ΠΗΓΗ: kathimerini.gr