in

“Ζωντανά” τα παιχνίδια του ΑΟΑΝ στο “ΑΟΑΝ TV”

Οι αγώνες της ομάδας του ΑΟΑΝ θα μεταδίδονται ζωντανά (live streaming) από το ΑΟΑΝ TV όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Το “ΑΟΑΝ TV” ξεκίνησε την περασμένη περίοδο με την παρακάμερα των αγώνων, καθώς και συνεντεύξεις πριν από αυτούς .

Τη φετινή περίοδο και δεδομένων των συνθηκών των άδειων γηπέδων λόγω Covid19 θα περάσει σε άλλο επίπεδο με τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου του Αγίου Νικολάου

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, αποφάσισε την ενεργοποίηση των ζωντανών μεταδόσεων των επίσημων αγώνων της ομάδας για τον κρητικό όμιλο της Γ’ εθνικής περιόδου 2020-2021, μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας “ΑΟΑΝ ΤV”, έπειτα από την επιτυχημένη περσινή πρώτη κίνηση, με την παρακάμερα των παιχνιδιών και τις pregame συνεντεύξεις και στα πρότυπα των μεγάλων ομάδων της χώρας.
Οι αγώνες θα προβάλλονται από τους επίσημους λογαριασμούς του ΑΟΑΝ σε youtube “ΑΟΑΝ 1947” και facebook “A.O.Agios Nikolaos (A.O.A.N)” με περιγραφή, δίνοντας τη δυνατότητα στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, από την τηλεόραση, τον Η/Υ, το τάμπλετ ή το κινητό του.
Επίσης, θα ακολουθούν τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών και η συνέντευξη τύπου.
Το Δ.Σ. του ΑΟΑΝ, παράλληλα θα μπορέσει να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους αυτούς τους υποστηρικτές-χορηγούς που βρίσκονται δίπλα μας και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.