in ,

Ζερβός συναντά Ζερβάκη για το κυκλοφοριακό

Την άμεση συνδρομή για την ομαλοποίηση του κυκλοφοριακού προβλήματος, κυρίως στη βασική οδική αρτηρία που διατρέχει την πόλη από το σημείο συμβολής των οδών Λατούς, Αναπαύσεως, Χορτατσών και Κοντογιάννη, συνεχίζεται στην οδό Ρ. Καπετανάκη, Ακτή Νεάρχου, Σοφ. Βενιζέλου, κεντρική πλατεία και Ρ. Κουνδούρου μέχρι το λιμάνι, ζήτησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός από τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρο Ζερβάκη.
Στη συνάντησή τους, στο Δημαρχείο, ο δήμαρχος περιέγραψε το πρόβλημα στον διοικητή της Τροχαίας, επισημαίνοντας την ανάγκη της εντονότερης και καθημερινής παρουσίας πεζών ή μοτοσικλετιστών στο κέντρο της πόλης, ιδιαίτερα από τώρα μέχρι τέλος Αυγούστου, που κορυφώνεται η τουριστική κίνηση, για να μπορέσει να λειτουργήσει η πόλη.
Ο Διοικητής της Τροχαίας διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι μέσα στον Αύγουστο, θα λάβει επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων μέσα στην πόλη. Ο κ. Ζερβάκης επιβεβαίωσε ότι παραμένει το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, που αναγνώρισε και ο δήμαρχος, αλλά είπε ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την πρόεδρο της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου, αντιδήμαρχο Αφροδίτη Βαρκαράκη για την άμεση αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ
www.anatolh.com