in , ,

Ζερβός μετά το νέο εξιτήριο: ύπουλος πολύ ο κορονοϊός, άκουσέ το

24 ώρες  μετά την έξοδο του από την δεύτερη νοσηλεία του στο στην κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός μίλησε στην εκπομπή Παμε Αέρα με τον Θάνο Κορομπύλια στον 104.4 την Τρίτη 1η του Δεκέμβρη.
Είπε ότι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις ξεμπλέξει με τον κορονοϊό και ότι πρέπει πάντα μέχρι τέλους να κρατάς τα μέτρα που θα σου επιτρέψουν να να μην τον τελειώσεις.
Τόνισε εκ νέου το ευχαριστώ του σε όλο το ιατρικό νοσηλευτικό και όχι μόνο προσωπικό του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου είπε ότι μπορεί να είναι λίγοι αλλά η ψυχή τους είναι τόσο δυνατή που καλύπτει όλα τα κενά και τόνισε ότι υπάρχει ανάγκη οπωσδήποτε για προσλήψεις προσλήψεις προσλήψεις προσωπικού στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.
Σε ότι αφορά την επάνοδο του στην καθημερινότητα είπε ότι αυτή θα γίνει σταδιακά ήδη βρίσκεται σε επικοινωνία καθημερινά με τους στενούς του συνεργάτες ενώ για μία εβδομάδα θα παραμείνει στο σπίτι του ώστε να μην επιτρέψει σε κάποιον από τους συνεργάτες του να ταλαιπωρηθεί. Συνέστησε για μία φορά ακόμα σε όλους Να ακολουθούν τα μέτρα προστασίας Όχι συναθροίσεις μάσκα παντού και συχνό πλύσιμο των χεριών και είπε πως οι φετινές γιορτές επιβάλλεται να είναι διαφορετικές για όλους.
ακούστε εδώ τον διάλογο από την εκπομπή