in , ,

Ζήσε τη νέα εμπειρία και κάνε το αδύνατο… ΔΥΝΑΤΟ

Ακόμη αναρωτιέστε τι είναι η εικονική πραγματικότητα?
Είστε ακόμη επιφυλακτικοί με την τεχνολογία της?
Νομίζετε ότι είναι απλούστατα  η εξέλιξη των «ηλεκρονικάδικων» της δεκαετίας του ’90 ή των πρώτων internet café?
Ας το δούμε λίγο…
Με απλά λόγια, η εικονική πραγματικότητα είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την προσομοίωση που πραγματοποιείται  με την βοήθεια της τεχνολογίας δημιουργώντας ένα περιβάλλον που μιμείται τον πραγματικό κόσμο!!

Το VR STORIES που άνοιξε τις πόρτες του στην πόλη μας λίγες μόνο μέρες πριν ήρθε να μας κάνει ξεκάθαρο τι είναι και τι δεν είναι η εικονική πραγματικότητα!! Ξεκινώντας, θα πρέπει να πούμε ότι το VR STORIES δεν είναι σινεμά, δωμάτιο απόδρασης, χώρος ψυχαγωγίας, café bar ή λούνα παρκ!!
Είναι ΟΛΑ αυτά μαζί!!
Πρόκειται για έναν μοναδικό εναλλακτικό χώρο διασκέδασης σε ολόκληρη την Κρήτη για μικρούς ΚΑΙ μεγάλους!!
Μπορείς να έρθεις μόνος σου, με την παρέα σου ή την οικογένεια σου και σίγουρα θα βρεις κάτι ενδιαφέρον!!! Επίσης μπορείς να διοργανώσεις το πάρτι σου ή το επιχειρηματικό σου Event σε έναν εξαιρετικά προσεγμένο χώρο και να το απολαύσεις πραγματικά!!

Όταν φορέσεις την μάσκα σου, αυτομάτως  εισχωρείς σε νέες πραγματικότητες!!
Ανέπνευσε κάτω από το νερό, κολύμπησε στο βαθύ ωκεανό με καρχαρίες, φάλαινες, φώκιες ή δελφίνια, ολοκλήρωσε αποστολές μέσα σε ένα διαστημόπλοιο, ανακάλυψε νέα είδη ζωής σε άλλους πλανήτες, πήγαινε ένα ταξίδι στη Ρώμη ή οπουδήποτε αλλού ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις, δες με τα μάτια σου τα Επτά Θαύματα του Κόσμου, επισκέψου την Ακρόπολη κατά την Χρυσή Εποχή, αναρριχήσου στο Έβερεστ, παγίδεψε τους εχθρούς σου στον ιστό σου σαν να είσαι ο Spiderman, δοκίμασε οποιοδήποτε extreme sport που άλλοτε δεν θα τολμούσες ποτέ, λάβε μέρος σε αθλήματα, οδήγησε το αμάξι των ονείρων σου ή πάρε μέρος σε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων, παίξε παιχνίδια και τόσα πολλά άλλα και όλα αυτά συνόδευσε τα με ένα χαλαρωτικό ποτό , τον καφέ σου και γευστικά snacks!

Ετοιμάσου για μία απίστευτη εμπειρία με συναρπαστικά, καθηλωτικά οπτικά και ακουστικά μέσα που θα σε μεταφέρουν σε εικονικούς κόσμους πιο ρεαλιστικούς από οτιδήποτε έχεις ποτέ  φανταστεί!
Αξίζει να επισκεφθείτε το VR STORIES στην λίμνη του Αγίου Νικολάου πάνω απο την πιάτσα των ΤΑΞΙ στην γέφυρα, είτε είστε μικρά είτε μεγάλα παιδιά….