in , , , ,

Ε, ε, έρχονται…

Με δεδομένη την αδυναμία της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου να μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, λόγω της δραματικής μείωσης του προσωπικού, αναλαμβάνουν δράσεις πρωτοβουλίες πολιτών. 

Μια τέτοια προσπάθεια είχε ξεκινήσει να συντονίζει για την περιοχή της Νεάπολης ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοσθένης Μεθυμάκης ώστε να οργανωθεί μια δράση καθαριότητας με την συμμετοχή φορέων, συλλόγων, ομάδων και πολιτών ώστε αν καθαριστούν συγκεκριμένες περιοχής της πόλης της Νεάπολης που ταλαιπωρείται την περίοδο αυτή και από τα έργα της αποχέτευσης που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Σε επικοινωνία που είχε όμως με τον αρμόδιο για θέματα καθαριότητας αντιδήμαρχο  Νίκο Αφορδακό φαίνεται πως η δράση αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί από την στιγμή που εγκρίθηκε η πρόσληψη των 8μηνιτών εργατών για την καθαριότητα και τις επόμενες μέρες, 10 με 15, θα αναλάβουν δουλειά και έτσι θα καλυφθεί και το κομμάτι της Νεάπολης που υπάρχει πρόβλημα.

 Η παρουσία σίγουρα των εργατών αυτών θα ανακουφίσει κάπως την κατάσταση με την καθαριότητα ακόμα και στα κοιμητήρια όπου εξακολουθούν και ακούγονται παράπονα. 

Τουλάχιστον για τους επόμενους 8 μήνες προσωπικό στην καθαριότητα θα έχουμε κάπως αυξημένο, για την συνέχεια έχει ο …Θεός.

ΘΑΝΟΣ Κ.