in , ,

Ε, ε, έρχονται….

Όταν μιλάμε για ταξίδια μουσικά το εννοούμε με τον καλύτερο τρόπο εμείς εδώ στο Skipper και φιλοξενούμε σε ήχους Κρητικά παραδοσιακούς και έντεχνους μισή ντουζίνα ανθρώπους που θα έχουν στις αποσκευές τους τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια, δηλαδή ΟΛΑ τους.
Η πολυαναμενόμενη βραδιά φτάνει, και ο πλοίαρχος και οι φίλοι του την Πέμπτη 20 του Σεπτέμβρη υποδέχεται δίπλα στο κύμα τον Γιώργο και Νίκο Στρατάκη και μαζί τους, τους Δημήτρης Ματζαράκη στην κιθάρα, Μανόλη Στρατάκη στο νταούλι, Αλέκο Χατζάκη στο κόντρα μπάσο και Γιώργο Σαλούστρο στα πνευστά.
Έξι υπέροχοι μουσικού , έξι καταπληκτικοί επιβάτες θα μας κάνουν μουσική παρέα από τις 9 το βράδυ με τραγούδια που παντρεύουν το χθες με το σήμερα στους ήχους της παράδοσης ενός τόπου δεν έχει ουρανό στο μέγεθος της. Το μουσικό τους περιεχόμενο θα χαρίσει σε όσους γίνουν συνεπιβάτες  της βραδιάς μια αξέχαστη εμπειρία, τόσο φρέσκια, ανερχόμενη και περιζήτητη που δεν θες να τελειώσει ποτέ.
Με παρέα άριστες επιλογές σε κρασί και εδέσματα, την εξυπηρέτηση του πληρώματος και την φιλοξενία του Skipper η βραδιά θα είναι σίγουρα ταξιδιάρικη για όλους.
Κλείστε το δικό σας «φιλιστρίνι» στο ταξίδι μας και ελάτε τα σιγοτραγουδήσουμε όλοι μαζί 6948946772 και 28410-90676