in

“Ευχαριστώ” για το Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού 2018

Με επιτυχία διεξήχθη το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στον Αγ. Νικόλαο στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Οι εφτά Go μύτες που πέσαμε πέρυσι σ’ αυτόν τον τόπο (Εύα Δημουλά, Νάσια Κωνσταντοπούλου, Ηρώ Νικολάου, Μαρία Παγκάλου, Γεωργία Πολυχρονάκη, Μαρία Ρουκουνάκη και Νέαρχος Σπίθας) αναλάβαμε την φετινή διοργάνωση. Περίπου 85 κυνηγοί χτένισαν την πόλη με ποδήλατα και πόδια για να λύσουν 15 γρίφους και να φέρουν εις πέρας 4 δοκιμασίες.
Καθώς φάνηκε ήταν έτοιμοι για όλα αφού το πάθος τους για την πρωτιά τα υπερνίκησε όλα και δεν δίστασαν να μείνουν σχεδόν ξεβράκωτοι! Τολμηροί οι κυνηγοί μας! Η λήξη δόθηκε στις 17:00 μ.μ. όπου και ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ έλυσαν τον τελικό γρίφο  στο ξενοδοχείο ΚΑΣΤΡΟ επί της οδού Λασθένους. Έπειτα ακολούθησε party στο cafe-bar Αρόδο όπου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους περισσότερους παίχτες και να μας πουν τις εντυπώσεις τους . Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι καθότι το στήσιμο και οι γρίφοι του παιχνιδιού κάλυψε όλα τα γούστα ακόμα και των πιο παλιών και έμπειρων παικτών.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον εθελοντή μας Βαγγέλη Φουζίνα του οποίου η βοήθεια του ήταν καταλυτική και αποτέλεσε ουσιαστικά τον 8ο Go-μύτη! Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές Δημήτρη Χατζηπαναγιώτη, Γιάννη Κωστογιάννη, Μανώλη Ρουκουνάκη και Μάνο Κοκκίνη για την σημαντική βοήθεια τους καθώς επίσης και τις μαμάδες Ζαχαρένια και Πόπη για το κέρασμα που προσέφεραν όχι μόνο σε μας αλλά και σε όλους τους παίχτες.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας Chressa Ghitonia (Σφάκα Σητείας), ΠΕΖΟΥΛΙΑ Σελάκανο, NOSTOS TOURS, EXPLORE Ag. Niκolaos, PORTO ELOUNDA, DEVERAKIS , ΓΙΩΜΑ ΜΕΖΕ, ΚΑΡΝΑΓΙΟ, καφενείο ΓΥΠΑΣ, CAFE ΑΡΟΔΟ, Βιβλιοπωλείο ΓΡΑΦΗ, ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ.
Στους χορηγούς επικοινωνίας ΑΝΑΤΟΛΗ, 104,4 RADIO, ΛΑΤΩ, FONIEN.GR όπως επίσης και στα μαγαζιά που μας φιλοξένησαν ΜILTO&PETER, BUFFALO, MINOS, IOKAΣTH, LA PELLE ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της  ΔΑΕΑΝ Μιχάλη Φαρσάρη και τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλη Γαρεφαλάκη για την προσφορά των ποδηλάτων.