in ,

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας δίνετε δύναμη

Μπορεί το καλοκαίρι να μην τέλειωσε ακόμα, αλλά οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου «Νέοι Νεάπολης» ολοκληρώθηκαν και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας συνέδραμαν για να τα καταφέρουμε και φέτος! Ευχαριστούμε πολύ όλα τα παιδιά και τους γονείς τους που παρακολούθησαν τις παιδικές ταινίες που προβάλαμε στο δημοτικό κήπο της Νεάπολης, ενισχύοντας το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας και ευπαθείς συνανθρώπους μας για ακόμη μία χρονιά.

Ευχαριστούμε το Δήμο Αγ. Νικολάου και τον Π.Α.Ο.Δ.ΑΝ. για τη στήριξή τους και πιο συγκεκριμένα τον κο Χάρη Αλεξάκη, την κα Ελπινίκη Γιατζακη, την αντιδήμαρχο Νεάπολης κα Έφη Κοκολάκη-Βελιβασακη, το τοπικό συμβούλιο και τους υπαλλήλους που έμπρακτα στηρίζουν κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις των Νέων Νεάπολης.

Ειδικά για το 4ο φεστιβάλ μπύρας θα θέλαμε να απευθύνουμε ευχαριστίες στους αδελφούς Γιαλελακη, οι οποίοι άλλωστε μας βοηθούν σε όλες μας τις εκδηλώσεις, στην Αθηναϊκή ζυθοποιία και στον κο Γιώργο Νάκη για τη χορηγία μπύρας που δοκίμασαν οι επισκέπτες μας, στο «Λαχανόκοσμο» του κου Μιχάλη Φθενακη, στον Αλεξανδράκη Νίκο και στην εταιρεία Algida, στον Vladimir, στο dj filmus και βεβαίως στο συγκρότημα Φρινκ Τοουνς που μας ξεσήκωσαν το διήμερο με τις μουσικές τους.

Ευχαριστούμε το λογιστικό γραφείο των κυρίων Γιώργου Καρυδιανάκη και Κωστή Γουλιδάκη στη Νεάπολη, το σταθερό χορηγό μας τα τελευταία χρόνια στο τουρνουά τάβλι και φυσικά τους χορηγούς επικοινωνίας όλων των εκδηλώσεων «φωνη εν», εφημερίδα «Ανατολή», lato fm και cna.gr.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους εσάς που μας δίνετε δύναμη με την ενέργεια, τη συμμετοχή και τα καλά σας λόγια για να συνεχίζουμε κάθε χρόνο, με όλο και καλύτερες εκδηλώσεις!

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλή αντάμωση. Για τους Νέους Νεάπολης Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Νικολαϊδης