in ,

Ευχαριστούμε τους φίλους του κινηματογράφου, ραντεβού τον χειμώνα

Ευχαριστήριο

            Με την ολοκλήρωση του προγράμματος εβδομαδιαίων προβολών επιλεγμένων ταινιών για το καλοκαίρι, το Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη υλοποίηση του.

Αρχικά ευχαριστούμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την αμέριστη συμπαράσταση, την παραχώρηση της χρήσης της ψηφιακής μηχανής προβολής και της αίθουσας προβολής στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο ‘Χριστίνα’. Με την αρωγή του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν οι κινηματογραφόφιλοι της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν (κάθε Τρίτη) 10 επιλεγμένες ταινίες, που προβλήθηκαν το διάστημα 23/6 – 25/8/2020

            Θερμά ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή των δράσεων του Συλλόγου μας, τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα διαδικτυακά ενημερωτικά sites και τον έντυπο τύπο.

Περισσότερο από όλους όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του κινηματογράφου, που πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού μας, μπροστά στη μεγάλη οθόνη, δίνουν νόημα στην προσπάθεια μας. Η πολυάριθμη παρουσία σας είναι το απαραίτητο κίνητρο για να συνεχίσουμε τις προβολές επιλεγμένων ταινιών στο κινηματοθέατρο REX και τον ερχόμενο χειμώνα.

            Οι προβολές για την χειμερινή περίοδο 2020/21 θα ξεκινήσουν πιθανόν τον Οκτώβριο. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν έγκαιρα από τα τοπικά Μ.Μ.Ε, την ιστοσελίδα του Σωματείου μας και το facebook. Ακόμη όσοι επιθυμούν μπορούν να ενημερώνονται με προσωπικό ηλεκτρονικό μήνυμα, κάνοντας εγγραφή στο newletter στην ιστοσελίδα μας.

ΛΕΣΧΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Αγίου Νικολάου