in ,

Ευχαριστίες για την ημέρα Καριέρας – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου

Η 2η «Ημέρα Καριέρας» διοργανώθηκε την Τετάρτη 28/11/2018 από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου του ΤΕΙ Κρήτης, έχοντας ως κεντρικό στόχο τη διασύνδεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την αγορά εργασίας. Η εκδήλωση  ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, τόσο λόγω των επιχειρήσεων που συμμετείχαν αλλά και του ενδιαφέροντος που επέδειξαν οι φοιτητές μας. Συμμετείχαν συνολικά οι παρακάτω 12 επιχειρήσεις (αλφαβητικά) από διαφορετικούς κλάδους με περιφερειακή, εθνική και παγκόσμια εμβέλεια.

 

  1. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ (AEGEAN AIRLINES)
  2. ΗΛΙΟΣ Α.Ε.
  3. ΙΚΑΡΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΕ (ΚΡΗΤΗ TV)
  4. Κρασαδάκης Γεώργιος | Αρθρογράφος / Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος
  5. ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  6. ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ
  7. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ
  8. Enartia Group of Brands (Papaki)
  9. Europlan
  10. MDC STIAKAKIS A.E.
  11. MEETINGPOINTHELLAS Α.Ε.
  12. The Crete Golf Club

 

Στα θετικά της ιδιαίτερα επιτυχημένης φετινής εκδήλωσης είναι και οι τρεις παρακάτω χορηγίες από επιχειρήσεις που συμμετείχαν.

Μετά τη λήξη την εκδήλωσης ακολούθησε γεύμα σε εστιατόριο στον Άγιο Νικόλαο στα στελέχη των επιχειρήσεων χορηγία της ΠΑΓΚΡΗΤΙΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΕ (AEGEAN AIRLINES) δώρισε 3 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε πτήσεις εσωτερικού και η MEETINGPOINTHELLAS Α.Ε. δύο διήμερες διαμονές των δύο ατόμων, τα οποία παραδόθηκαν στους φοιτητές του Τμήματος με την υψηλότερη επίδοση.

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου ευχαριστεί θερμά την όλες τις επιχειρήσεις για την συμμετοχή τους και για τις χορηγίες τους. Επιπλέον, την διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης και όλο το διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό που συμμετείτε στην εκδήλωση και ιδιαίτερα θα τους διδάσκοντες κ. Χρήστο Λεμονάκη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος και Νικόλαο Τριχά, Επιστημονικό Συνεργάτη για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης, αλλά και τα μέλη ΕΤΕΠ του τμήματος Σήφη Κωνσταντουράκη και Όλγα Καρτέρη για την συνεισφορά τους. Την εκδήλωση κάλυψαν δημοσιογραφικά το ΚΡΗΤΗ TV, η Ανατολή και το fonien, τους οποίους επίσης ευχαριστούμε. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.

 

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν έχει δημιουργηθεί στην σελίδα του Τμήματος σχετικός ιστότοπος στην διεύθυνση https://goo.gl/4fnzmr με videos, φωτογραφίες  και σχετικό υλικό από την εκδήλωση.

 

Ο Πρόεδρος Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου,

Δρ. Κωνσταντίνος Παναγιωτάκης

Αναπληρωτής Καθηγητής,

ΤΕΙ Κρήτης.