in

Ευχαριστήριο για τις εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Μεραμβέλλου – Οροπεδίου

“Όταν συνειδητοποίησα οτι δεν μπορώ να αλλάξω το σύστημα, άρχισα να αγωνίζομαι να μη με αλλάξει αυτό. ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Και αυτό είναι η κορυφαία πολιτική μάχη. Να μπορείς να αποφύγεις τη βαρβαρότητα αυτής της εποχής. Να μπορείς να παραμείνεις άνθρωπος με τρυφερότητα. Με το δικό σου βλέμμα.
Γιατί όταν αντιστέκεσαι, όταν παλεύεις, γεννάς δυνάμεις μέσα σου, αυτές δε σ’ άφησαν να χαθείς, γιατί όταν παλεύεις, οργανώνεσαι, έχεις σκοπό, έχεις στόχο… . Χ, Μίσσιος”‘

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΜΕΡΑΜΒΕΛΛΟΥ-ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ


Συνάδελφισσα και συνάδελφε,


Ευχαριστούμε όλους εσάς τους συναδέλφους μας, για την συμμετοχή σας και την ψήφο σας, στην διαδικασία των εκλογών .
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.  

Στο νέο ΔΣ του συλλόγου είμαστε εκπρόσωποι όλων των συναδέλφων και ανυποχώρητοι εγγυητές της σοβαρότητας,της υπευθυνότητας και της ενότητας.

‘Ολοι μαζί αγωνιζόμαστε  για το Δημόσιο σχολείο και για την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών.

Συγχαίρουμε τους εκλεγέντες όλων των ψηφοδελτίων αλλά κι όλους τους υποψήφιους για την διάθεση τους στον αγώνα για τον κλάδο.
Η συνεργασία όλων και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος με προοπτική απέναντι σε κάθε πολιτική που υποβαθμίζει το Δημόσιο Σχολείο και εξαθλιώνει τον εκπαιδευτικό .


Δημοκρατική Συνεργασία
Εκπαιδευτικών Π.Ε. Μεραμβέλλου-Οροπεδίου

 

Από όλους τουε συνδυασμούς εκλέχθηκαν :

 

ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ: Γκίκα Αναστασία, Στεφανακίδης Χρήστος, Στρατάκη Μαρία(ΔΗ.ΣΥ) ,Μπαλακέρας Σπυρίδων , Μουλιανιτάκης Διονύσης, Τσιτιρίδης Ιωάννης (Ε.Κ.Ε),Ταπεινόπουλος Πασχάλης (Παρεμβάσεις-Κινήσεις-Συσπειρώσεις)

Αντιπρόσωποι ΔΟΕ: Μουλιανιτάκης Διονύσης , Στρατάκη Μαρία

Ελεγκτική Επιτροπή :  Μαμάκης Γεώργιος, Βιολέτης Κωνσταντίνος Σκουλικάρη Μαρίνα

ΝΤ ΑΔΕΔΥ: Γκίκα.Α,Λιανά.Κ, Λουκέρη.Α, Μαυρομάτη.Κ, Μπαλακέρας.Σ, Μπαμπασίδης.Γ, Μουλιανιτάκης.Δ, Μουσουράκη.Μ, Σιακαβάρα.Μ, Σκουλικάρη.Μ, Στρατάκη.Μ, Ταπεινόπουλος.Π,