in ,

Επιτυχίες από Μεγαλονησο στην Αθήνα

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 0ΠΑΠ 2019 , που διεξήχθη στην Αθήνα 25 -30 Ιουνίου 2019 στο κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου.
Το σωματείο μας εκπροσώπησαν οι αθλητές Νίκος Κωνσταντόπουλος και Μιχάλης Λεμονής.
Σημαντική ήταν η επιτυχία των αθλητών μας αφού κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε πολλά σωματεία με πολλούς αθλητές. Πιο συγκεκριμένα:

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ κατηγορία BC4, Ασημένιο μετάλλιο ανάμεσα σε 20 αθλητές.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ κατηγορία BC3 8η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 30 αθλητές είχε 3 νίκες και 1 ήττα που του στοίχισε την εισαγωγή του στην τετράδα .
Μεγάλη ήταν η επιτυχία για τον αθλητή του σωματείου μας Νίκο Κωνσταντόπουλο αφού για πρώτη φορά αθλητής του σωματείου μας καταλαμβάνει σε ατομικό αγώνισμα στο Boccia μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!!!

Το σωματείο θα ήθελε να ευχαριστήσει, το βασικό χορηγό για την φετινή αγωνιστική περίοδο CRETA GREEN Κατασκευαστική και τους υποστηρικτές της ομάδας ΜΙΝΟΑΝ LINES και την Περιφέρεια Κρήτης.
Eπίσης ο αθλητής του σωματείου μας Μιχάλης Λεμονής θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προσωπικό του χορηγό κ. Πέτρο Δράνια πρόεδρο της εταιρείας ΒΙΜΑΡ για την κάλυψη όλων των εξόδων του για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia . Καθώς επίσης και το μέλος του ΔΣ του σωματείου κ. Αρη Μαρκάκη που τον συνόδευσε στους αγώνες και του παρείχε την απαιτούμενη βοήθεια ώστε να ανταπεξέλθει στους αγώνες.