in ,

Επιστροφή θεατών στα γήπεδα, με το 10 % στις κερκίδες

Τη συμπαράσταση των οπαδών τους στα ματς με Μαρσέιγ και Ομόνοια στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων του Champions και Europa League θα έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (21 και 22/10), μετά την απόφαση των υγειονομικών αρχών να επιτρέψουν την πιλοτική επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.
Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, 7 μηνών και περισσότερο, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναμένεται να υποδεχθούν τους αντιπάλους τους τις επόμενες ημέρες μπροστά σε περίπου 3.500 οπαδούς τους οι «ερυθρόλευκοι» και 2.900 οι «ασπρόμαυροι».
Απομένει μόνο το τυπικό μέρος την υπόθεσης, μιας και όπως διέρρευσε οι λοιμωξιολόγοι «άναψαν πράσινο» για την παρουσία των οπαδών πιλοτικά στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (21/10) και ΠΣΟΚ-Ομόνοια (22/10).
Σε αυτά τα δύο ματς θα επιτραπεί μέχρι και 10% πληρότητα σε κάθε θύρα του Γ. Καραϊσκάκης και της Τούμπας, δηλαδή, περίπου 3.500 οπαδοί στο φαληρικό γήπεδο και 2.900 στην έδρα του «Δικεφάλου» του Βορρά.
Μένει τώρα να ξεκαθαριστεί πώς θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων, οι προϋποθέσεις για την παρουσία στο γήπεδο και αν θα υπάρξει αλλαγή στον αριθμό των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.
Όσον αφορά στην Super League, δεν υπάρχει οριστική απόφαση, καθώς οι αρμόδιες αρχές θέλουν να δουν πώς θα συμπεριφερθεί ο κόσμος σε αυτές τις δύο πιλοτικές αναμετρήσεις και μετά θ’ αποφασίσουν.