in

Επιστημονική ημερίδα « Αλκοόλ και Νέοι» στον Άγιο Νικόλαο

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 17:30 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου

Σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην Επιστημονική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 8/3/2019 και ώρα 17.30μμ στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγ. Νικολάου.
Θεματολογία:
Παρουσίαση του προγράμματος «Αλκοόλ και Νέοι» της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Κασσωτάκη Άννα, Νοσηλεύτρια MSc©, Αναισθησιολογικό τμήμα ΓΝΑΝ.
Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί σε περιφερειακό επίπεδο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) και παρουσιάζεται από το 2016 στα πλαίσια της ενημέρωσης των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, από την κ. Λαμπράκη Μαρίζα και την κ. Κασσωτάκη Άννα.
Αλκοολική Ηπατοπάθεια. Χρύσανθος Νικόλαος, Γαστρεντερολόγος, Επιμελητής Α΄ ΓΝΑΝ
Ψυχικές Διαταραχές που σχετίζονται με το αλκοόλ , ψυχοφαρμακολογία εξαρτήσεων με απλά λόγια. Φαλούτσος Κων/νος, Ψυχίατρος, Επιμελητής Β΄ ΓΝΑΝ.
Τα υποχρεωτικά καθήκοντα απέναντι στον εαυτό μας και στους άλλους ανθρώπους από την σκοπιά της Βιοηθικής. Λαμπράκη Μαρίζα Προϊσταμένη ΤΕΙ-ΤΕΠ, MPH, MSc Bioethics (Αν. Συντονίστρια των προγραμμάτων Αγωγής και Προαγωγής Υγείας).
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και αποτελεί συνέχεια της προσπάθεια ανάδειξης καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ευρύτερη κοινωνία και την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με αυτά.
Με Τιμή
Η επιστημονικά και οργανωτικά υπεύθυνη
Λαμπράκη Μαρίζα