in , , , , ,

Επισκέψεις του «ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ» σε όλες τις κοινότητες

Ο νυν Δήμαρχος και Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης με τους υποψήφιους του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος» επισκέφτηκαν το σύνολο των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου και συναντήθηκαν με τους κατοίκους κάθε περιοχής .

Συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε κοινότητα χωριστά και ενημέρωσαν για τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού.
Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι: « Παρά τις μεγάλες οικονομικές και επιχειρησιακές λειτουργίες, παρά την έλλειψη του προσωπικού, ο Δήμος με τα συνεργεία του έκανε έργα σε όλα τα χωριά. Θα μπορούσε βεβαίως η παρουσία του να είναι μεγαλύτερη, όμως οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν απόλυτα να κάνουμε αυτό που θέλουμε. 
Ο Δήμος επειδή κατάφερε να βρίσκεται σήμερα σε καλή οικονομική κατάσταση μπόρεσε να στηρίξει τις κοινότητες και τους ανθρώπους τους, παντού υπήρξε συντήρηση των αγροτικών δρόμων, παντού υπήρξε παρουσία των συνεργείων καθαριότητας και πρασίνου, έχουν γίνει συντηρήσεις σε όλα τα επίπεδα στο μέτρο του δυνατού . 
Πραγματοποιηθήκαν μελέτες αναπλάσεων, μελέτες ύδρευσης και αποχέτευσης. Είδη σε πάρα πολλά μέρη έργα έχουν υλοποιηθεί, εξελίσσονται ή σχεδιάζονται. Υπάρχουν άλλωστε συμβάσεις που έχουν υπογραφεί και έργα που ξεκινούν πολύ σύντομα». 
Ο κ. Κουνενάκης τόνισε επίσης τη σημασία αυτών των παρεμβάσεων : 
«   Δεδομένου ότι η κρίση οδηγεί πολλούς ανθρώπους πλέον πίσω στα χωριά, προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε όσο το δυνατό περισσότερο την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων σε αυτές τις περιοχές. 
Είμαστε στην αρχή ενός μεγάλου προγράμματος αλλαγής της όψεως του δημόσιου χώρου στα χωριά και  αλλαγής του τρόπου αντίληψης των τοπικών πραγμάτων. Πιστεύουμε ότι αυτές οι παρεμβάσεις θα ολοκληρωθούν την επόμενη πενταετία και είμαστε έτοιμοι είδη να υποβάλλουμε προτάσεις σε  επίπεδο υποδομών  για όλες τις κοινότητες». 
Γραφείο Τύπου

«ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»