in ,

Επαινος σε Μεραμπελιώτη και Χανιώτη, απόφοιτους Πατρ. Εκκλ. σχολής

Με κάθε τιμή απονεμήθηκαν οι έπαινοι των αποφοίτων της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Χανίων από τον σχολάρχη κ. Θωμά Παναγιώτου, στον Γεώργιο Γρηγοράκη, φοιτητή ΑΕΑ Ιωαννίνων, και Μιχαήλ Μιχαλιό απόφοιτο της σχολής μας, οι οποίοι μαθήτευσαν κατά το σχολικό έτος 2018-2019.
Ο έπαινος απονεμήθηκε για την προσωπική τους βελτίωση αλλά και την άριστη συμπεριφορά τους.
Ο σχολάρχης κ. Θωμάς Παναγιώτου καθώς και άλλοι εκ των καθηγητών της σχολής που παρευρέθηκαν στην συνάντηση αυτή, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχήθηκαν και στους δύο αποφοίτους, να συνεχίσουν με ζήλο και με αγάπη να προσφέρουν στην εκκλησία, αλλά και πάντα να έχουν στο μυαλό τους όλα εκείνα τα χρήσιμα για την ζωή τους πράγματα που αποκόμισαν από τα σχολικά τους χρόνια μέσα από την φοίτηση τους στην Σχολή, τα οποία θα τους συντροφεύουν καθημερινά στην ζωή τους.
Η συνάντηση για τους δύο μαθητές που βραβεύτηκαν έγινε μεταγενέστερα της καθιερωμένης μέρας των Τριών Ιεραρχών που γίνεται η απονομή των αριστείων και επαίνων, αλλά και οι βραβεύσεις που πραγματοποιούνται μετά την Θεία Λειτουργία, καθώς οι απόφοιτοι δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν τη συγκεκριμένη μέρα.
Με την σειρά τους οι προαναφερόμενοι Μιχαήλ Μιχαλιός και Γεώργιος Γρηγοράκης ευχαρίστησαν τόσο τον σχολάρχη όσο και τους καθηγητές για την συμπαράσταση και στήριξη που παρείχαν καθημερινά στους μαθητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.
Επιπλέον, ευχαρίστησαν τον οικείο ποιμενάρχη Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκαρώνου κ. κ Δαμασκηνό, και τον πρωτοσυγκελλέυοντα της Ιεράς Μητροπόλεως αυτής, θεοφιλέστατο επίσκοπο Δορυλαίου κ .κ. Δαμασκηνό για την αγάπη, την κατανόηση και την στήριξη τους σε όλα τα παιδιά την Σχολής ανεξαιρέτως.
Ο Γεώργιος Γρηγοράκης ευχαρίστησε θερμά στο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο, ο οποίος του έδωσε την συστατική επιστολή, ώστε να μπορεί να φοιτήσει στην σχολή, αλλά κυρίως για την αγάπη και την στήριξη που λαμβάνει από τον ίδιο όσο και από τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως του Αιδεσιμολογιώτατο κ.κ. Τίτο Ταμπακάκη.
Τέλος, σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης ευχαρίστησαν όλους τους καθηγητές αλλά και όσους συνέβαλαν στο να τους δοθούν οι έπαινοι αυτοί , λέγοντας χαρακτηριστικά: «ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στο να μας δοθούν αυτοί οι έπαινοι, είναι μεγάλη μας τιμή καθώς μας βοηθούν στο να γινόμαστε καλύτεροι , να βάζουμε περισσότερους στόχους στην ζωή μας και να προσπαθούμε να τους εκπληρώνουμε, ευχαριστούμε όλο τον σύλλογο τον καθηγητών».
Τέλος, να ευχηθούμε και εμείς όλα τους τα όνειρα να πραγματοποιηθούν, ώστε να μπορέσουν να γίνουν άξιοι εργάτες στον αμπελώνα του Κυρίου.