in

Επίσκεψη στους Προσκόπους Ιεράπετρας από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Το Σ.Δ.Ε. Ιεράπετρας πραγματοποίησε επίσκεψη στους Προσκόπους Ιεράπετρας την Τετάρτη 5/7. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης (project) με θέμα «Δημόσιες υπηρεσίες και εθελοντικές ομάδες με κοινωνική προσφορά στην περιοχή της Ιεράπετρας».
Συμμετείχαν όλοι οι εκπαιδευόμενοι, οι καθηγητές και η διεύθυνση του σχολείου . Στον αύλειο χώρο συγκέντρωσής τους στην οδό Κύπρου μας περίμεναν προκειμένου να μας μιλήσουν για την ιστορία του Προσκοπικού κινήματος τη δομή και τη διάρθρωσή του, τις δράσεις και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία  και τις αξίες που πρεσβεύει ο Προσκοπισμός. Ευχαριστούμε θερμά τους βαθμοφόρους, Μαρία Μαμαντάκη και Παύλο Ρεμουντάκη, για την υποδοχή.
Όμως, θέλουμε να εκφράσουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους προσκόπους, τον Μάνο, τον Κωνσταντίνο, την Γεωργία, τον Μπάμπη, τη Μαρία, τη Ρίτα, την Κατερίνα τον Αντρέα, την Ελπίδα,   οι οποίοι απάντησαν στις ερωτήσεις μας, έδειξαν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους και παρουσίασαν τις κατασκευές τους. Τους ευχόμαστε ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση, περιπέτεια και διασκέδαση.
 
Από το Σ.Δ.Ε. Ιεράπετρας
Η Διευθύντρια
 
                             Πηγιάκη Ρέα