in

Επίσημο το Samsung Galaxy S6 edge+ με διπλή κυρτή οθόνη 5,7 ιντσών

Κατά τη διάρκεια του Unpacked event που διοργάνωσε η Samsung παρουσιάστηκε και επίσημα το νέο Galaxy S6 edge+ με dual-curve οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών και επεξεργαστή Exynos 7420.
Βασικές διαφοροποιήσεις της νέας ναυαρχίδας της κορεατικής εταιρείας, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι η μεγαλύτερη οθόνη, η μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία και η μεγαλύτερη μνήμη RAM.
Πιο αναλυτικά, η Super AMOLED οθόνη είναι διαγωνίου 5,7 ιντσών, ανάλυσης Quad HD και με την πυκνότητα των pixels να φτάνει τα 518 ppi. Στη θέση του επεξεργαστή βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Exynos 7420, όπως είχε συμβεί και με την περίπτωση του Galaxy S6 edge.
galaxy-s6-edge-plus_gallery_left-perspective_black
Το εν λόγω SoC ενσωματώνει τέσσερις πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στα 1,5GHz και τέσσερις πυρήνες Cortex-A57 χρονισμένους στα 2,1GHz. Επιπλέον, διαθέτει το Mali-T760MP8 για την απόδοση των γραφικών, σε συνδυασμό με μνήμη RAM 4GB LPDDR4, σε αντίθεση με τα 3GB μνήμης RAM του S6 edge.
Η κύρια κάμερα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και φακό f/1.9. Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5 Megapixel, επίσης με φακό f/1.9.
galaxy-s6-edge-plus_gallery_back_black
Σε επίπεδο συνδεσιμότητας υποστηρίζει LTE Cat.9/Cat.6, Wi-Fi, Bluetooth 4.2 με ANT+, NFC, GPS (A-GPS, GLONASS, Beidou) και υποστήριξη του Samsung Pay μέσω της τεχνολογίας Magnetic Secure Transmission (MST).
Την τροφοδοσία της συσκευής αναλαμβάνει μπαταρία χωρητικότητας 3.000 mAh με ικανότητα ταχείας φόρτισης τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα. Σε επίπεδο λογισμικού, γίνεται χρήση του λειτουργικού συστήματος Android 5.1.1 Lollipop σε συνδυασμό με το TouchWiz UI, ενώ υποστηρίζεται και η νεότερη έκδοση του λογισμικού ασφαλείας KNOX.
Το Galaxy S6 edge+ θα είναι διαθέσιμο σε δύο βασικές εκδόσεις: με αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 32GB ή 64GB. Οι διαθέσιμες χρωματικές επιλογές θα είναι τέσσερις: Black Sapphire, Gold Platinum, Silver Titanium και White Pearl.
galaxy-s6-edge-plus_gallery_left-perspective_gold_silver
Η συσκευή θα είναι αρχικά διαθέσιμη στην αμερικανική αγορά από τις 21 Αυγούστου στην τιμή των 800 δολαρίων. Η τιμή του Galaxy S6 edge+ στις ευρωπαϊκές αγορές, όπου θα κυκλοφορήσει αργότερα, αναμένεται να κινείται στα 800 δολάρια.
ΠΗΓΗ: pestaola.gr