in ,

Εξαιρετικά κρασιά από την λίμνη Πλαστήρα φτάνουν στο Skipper στον Αγιο Νικόλαο.

 
Το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιουλίου ο Skipper του Αγίου Νικολάου θα υποδεχτεί στο σκάφος τους νέες προτάσεις σε κρασί από τον αμπελώνα Καραμήτρου στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα στην Καρδίτσα.
 Με την παρουσία στον χώρο του ίδιου του οινοποιού Γιώργου Καραμήτρου αλλά και του ανθρώπου που υπογράφει τις επιλογές στην κάρτα κρασιών του Skipper Μιχάλη Χαλκιαδάκη θα πιούμε, όχι απλά θα δοκιμάσουμε, υπέροχα Ελληνικά κρασιά. Μάλιστα για πρώτη φορά στην Κρήτη θα παρουσιαστεί το Paradise can wait.
ακούστε όσα είπε ο ίδιος ο οινοποιός


Ο κ. Καραμήτρος τόνισε ότι το Ελληνικό κρασί αποκτά όλο και περισσότερους  φίλους  δίνοντας έτσι στους οινοπαραγωγούς το ερέθισμα να προσπαθούν όλο και πιο πολύ. Για το Skipper είπε ότι είναι μεγάλη του χαρά που υπάρχει στην περιοχή ένα μαγαζί που ασχολείται τόσο καλά και σωστά με το κρασί και θα είναι μεγάλη του χαρά να συναντήσει έναν προς έναν όλους του φίλους του καλού οίνου.
Στην βραδιά θα υπάρχει συμβολική συμμετοχή των 10 ευρώ ανά άτομο για την γευσιγνωσία 3ων κρασιών από 75 ml στο ποτήρι μαζί με την συνοδεία εκλεκτών γεύσεων.
Σας περιμένουμε  για μια ακόμα βραδιά εξαιρετικών γεύσεων και αρωμάτων.