in ,

Εντυπωσιάστηκαν οι MEΛΙSSES στο Big Summer Party στον Άγιο Νικόλαο!

Οι Μέλισσες αποτελούν το Νο1 pop συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής, έχοντας αγαπηθεί ιδιαίτερα και σε κάθε τους εμφάνιση ξεσηκώνουν το πλήθος μόνο όπως εκείνοι ξέρουν.
Διαβάστε επίσης: Πλημμύρισε το λιμάνι του Αγίου Νικολάου για το Big Summer Party και τις Melisses [VIDEO – PICS]
Φέτος, στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους περιοδείας στην Κρήτη, σταθμό αποτέλεσε η συναυλία που έδωσαν στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου στα πλαίσια του Big Summer Party, το οποίο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των επιχειρήσεων Ble Katsarolakia, Jukebox Café Bar,  Molo Café Bar, Bajamar Cocktail Bar αλλά και με την συμβολή του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Η εκρηκτική τους παρουσία εντυπωσίασε το κοινό που είχε πλημμυρίσει το λιμάνι του Αγίου Νικολάου, σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι και μία βραδιά που τα είχε όλα.

Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι στην ερώτηση ‘’Τι θα κρατήσετε μαζί σας από την συναυλία εδώ στον λιμάνι του Αγίου Νικολάου και πως περάσατε κατά την παραμονή σας εδώ?”

“Περάσαμε πολύ όμορφα, ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία τη βραδιά της συναυλίας.  Ήταν μια μεγάλη γιορτή που όλοι μας διασκεδάσαμε. Αυτό που θα κρατήσουμε είναι η αγάπη και η ενέργεια του κόσμου που ήταν τεράστια καθώς και η άψογη φιλοξενία των διοργανωτών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τις επιχειρήσεις του Αγίου Νικολάου και το Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίου Νικολάου που διοργάνωσαν αυτό το μεγάλο πάρτι και μας κάλεσαν να διασκεδάσουμε παρέα. Σας ευχαριστούμε πολύ!”