in ,

Ελάτε να αποκρέψουμε, άκουσε το

Για μια διαφορετική γιορτή της αποκριάς που θα γίνει την Κυριακή 23 Φεβ μίλησε στην εκπομπή του 104,4 ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ με τον Θάνο Κορομπύλια το πρωί της Πέμπτης 20 Φεβ ο π. Γιώργης Τζάβλας
 
 
 
 
ακούστε σχετικά

 
η πρόσκληση
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «ελάτε ν’ αποκρέψουμε», Αγαπητοί μας, σας προσκαλούμε στην εορταστική αποκριάτικη εκδήλωση της Ενορίας μας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού, ώρα 7:30 μ.μ. Ελάτε ν’ αποκρέψουμε και να γιορτάσουμε όπως εορτάζει η Ελληνορθόδοξη παράδοση μας.
Η εκδήλωση μας θα περιέχει μουσική και πλήρες μενού 3 πιάτων, κρασί και αναψυκτικά. Τιμή πρόσκλησης-οικονομική ενίσχυση 15€. Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν, παιδική πρόσκληση από 7έως 12 ετών 7,5 €. Σας περιμένουμε.
Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά και θα μας ενισχύσει.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη προσκλήσεων κα Βιργινία Στεφανακη-Χαβάκη τηλ. 6972499557 και να παραλάβετε προσκλήσεις από τον Ιερό Ναό κατά τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ώρα 5:00 έως 7:00 μ.μ και από την καφετέρια “CENTRAL” Αφοι Μαγουλιανού, καθημερινά από ώρας 8:00 π.μ έως 2:00 μ.μ Καλό Τριώδιο.
Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου