in ,

Εκτός ο νομός Λασιθίου από τον απολογισμό των προστίμων, συλλήψεων και προσαγωγών

Κανένα επεισόδιο που να απασχολήσει την αστυνομία δεν έγινε κατά τις περιορισμένες συγκεντρώσεις ανήμερα της ημέρας τιμής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου στο νομό Λασιθίου.
σε ότι αφορά την υπόλοιπη Κρήτη:
 
Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται ότι:
 

  • 50 άτομα, την 17.20 ώρα στα Χανιά, συγκεντρώθηκαν από διάφορα σημεία του Ενετικού Λιμένα, στην οδό Νικηφόρου Φωκά και εγκλωβίστηκαν από τις υπάρχουσες στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η πορεία προς την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και μετά από λίγο αποχώρησαν ειρηνικά.

 
Επιβλήθηκαν 9 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και πραγματοποιήθηκαν 7  προσαγωγές από την ευρύτερη περιοχή της πόλης των Χανίων.
 

  • 70 άτομα, την 15.00 ώρα στο Ρέθυμνο, συγκεντρώθηκαν ξαφνικά από διάφορα σημεία, στον οδικό κόμβο Θεοτοκοπούλου – Πορτάλιου (περιοχή Καλλιθέας) και εγκλωβίστηκαν από τις υπάρχουσες στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να αποτραπεί η πραγματοποίηση πορείας.

 
Πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις και 51 προσαγωγές ενώ επιβλήθηκαν 53 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.
 

  • Στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκαν 2 συλλήψεις και 69 προσαγωγές, ενώ επιβλήθηκαν 53 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ, με αποτέλεσμα την αποτροπή πραγματοποίησης συγκέντρωσης.

φωτογραφεία αρχείου