in

Εκπομπή βγήκε στο…πεζοδρόμιο

Το είπαν και το έκαναν ο Δημήτρης Σκουλούδης και ο Παντελής Γιαΐτσης! Κατέβασαν στο… δρόμο την πρωϊνή εκπομπή τους «Φέρε Καφέ» στα Παραπολιτικά Κρήτης 102,4 και γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη με πλούσια ψησταριά από νωρίς το πρωί.
Πολλοί φίλοι της εκπομπής πέρασαν για ένα μεζέ και μία ευχή… λόγω της ημέρας, ανάμεσά τους οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κονταξάκης, Αλιφιεράκη και Περράκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κεμεσίδης, Παπαδογιάννης, Σχοινοπλοκάκης, Λειψάκης, Τσαπάκος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ Γιάννης Παυλάκης, οι αντιπρόεδροι της ΕΤΑΝ του Επιμελητηρίου Χανίων κ.κ. Τσοντάκης και Φυντικάκης, μαζί με τα μέλη της Δ.Σ. κ.κ. Καλοτεράκης και Τοπολιανάκης, μέλη της ΝΟΔΕ Χανίων, της Ν.Ε. Χανίων του ΚΚΕ, οι πρόεδροι του τοπικού, αλλά και του περιφερειακού, συλλόγου ταξί κ.κ. Καραπατάκης και Κοκοτσάκης, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Τάκης Ζερβουδάκης, η προϊσταμένη Αθλητισμού και Διά Βίου Μάθησης της Π.Ε. Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη, ιδιοκτήτες άλλων ραδιοφωνικών σταθμών όπως «Ράδιο Αμόρε», «Ράδιο Φάρος» και «Κρητικόραμα», οι ιδιοκτήτες των εφημερίδων «Σεληνιώτικα Νέα» και «Επαρχιακό Φως» κ.κ. Αναστασσάκης και Κάκανος, αντίστοιχα, αλλά και πολύς απλός κόσμος, φίλοι, ακροατές του σταθμού.
Όπως πάντως φαίνεται και σε σχετική φωτογραφία, κάποιος πήρε μέτρα της ψησταριάς, προκειμένου να γίνει… αναφορά για κατάληψη κοινοχρήστου χώρου… πάντα στο πνεύμα της ημέρας!
Δείτε φωτογραφίες: ΕΔΏ