in

Εκπαίδευση – εμπειρία ζωής. photos


Κατενθουσιασμένοι επέστρεψαν οι πυροσβέστες της Π.Υ Αγίου Νικολάου απο την εβδομάδα εκπαίδευσης με την 3η ΕΜΑΚ. Ανέβηκαν απότομες πλαγιές, κατέβηνα φαράγγια, μπήκαν σε σπηλιές χωρίς ίχνος φωτόςκαι όλα αυτά για την εκπαίδευση τους ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο τους ή όποια αποστολή παρουσιαστεί “Η εβδομάδα που πέρασε ήταν για μένα από της καλύτερες που έχω περάσει 19 χρόνια τώρα που υπηρετώ στη Πυροσβεστική Υπηρεσία.” το σχόλιο ενός απο τους Πυροσβέστες που έλαβε μέρος στην εκπαίδευση.

 
“Οι φίλοι μας απο την 3η ΕΜΑΚ μας έκαναν τα δύσκολα εύκολα και μας έδειξαν πως μπορούμε να εμπιστευτούμε όσους ξέρουν ώστε να γίνουμε πιο επαγγελματίες στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Παράλληλα δε γνωρίσαμε και μαι καλά κριμένη Κρήτη και νιώσαμε το δέος αυτής την άγριας ομορφιάς.” το σχόλιο στο fonien.gr άλλου πυροσβέστη.
Πλέον στην Π.Υ Αγίου Νικολάου ανά βάρδια θα βρίσκονται πάντα εκπαιδευμένοι διασώστες, όπου μαζί με τα μέλη της ομάδας διάσωσης θα μπορούν να φτάσουν έγκαιρα στα περιστατικά   και να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες που αυτές χρειαστούν
Θ.Κ