in , , , ,

Εκδήλωση ΚΚΕ το βράδυ των εκλογών

Η Κομματική Οργάνωση Μεραμπέλου του ΚΚΕ, χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση των συνδυασμών του ΚΚΕ.


Καλούμε το λαό την επόμενη Κυριακή να ενισχύσει αυτή τη θετική τάση με τη μαζική υπερψήφιση του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ,  να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, που αποτελούν σημαντική πολιτική μάχη για το μέλλον του λαού και της χώρας μας. 

Να παραμερίσει αυταπάτες, εκβιασμούς και ψευδοδιλλήματα και να δυναμώσει το μοναδικό Κόμμα που στέκεται ξεκάθαρα απέναντι στην βαρβαρότητα των μέτρων που επιβάλλει η λυκοσυμμαχία των Ευρωενωσιακών μονοπωλίων, ανοίγοντας το δρόμο για τη λαϊκή ευημερία και πρόοδο, απαλλαγμένοι από τα δεσμά της ΕΕ και των μονοπωλίων και οριστικά από την πολιτική που μας καταδικάζει στην ανεργία, στην ανέχεια και την ανασφάλεια.  

Καλούμε το λαό του Αγίου Νικολάου να πάρει μέρος στην συγκέντρωση του ΚΚΕ την Παρασκευή 23 Μαΐου και ώρα 8:30 μμ, στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στη Μαρίνα, με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Ντακουνάκη Γιώργο.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ