in

Εικονική περιήγηση στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου

Η εικονική περιήγηση περιλαμβάνει ενδεικτικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγίου Νικολάου όπως αίθουσες διδασκαλίας, τη βιβλιοθήκη, το κλειστό γυμναστήριο κ.α.. Στόχος της είναι να δώσει την δυνατότητα στον επισκέπτη να πλοηγηθεί εικονικά στους χώρους του τμήματος και να αναδείξει τις υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζεται το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στον Άγιο Νικόλαο. Περιλαμβάνουν κτίρια 5.000 τ.μ., την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, το κλειστό Γυμναστήριο σε οικόπεδο άνω των 20 στρεμμάτων.
Η εικονική περιήγηση κατασκευάστηκε από τον Σήφη Κωνσταντουράκη, τεχνικό προσωπικό (ΕΤΕΠ) του τμήματος το διάστημα Ιούνιος-Σεπτέμβριος 2017 και τοποθετήθηκε στην σελίδα μας από τον Γιάννη Καπανταϊδάκη, εργαστηριακό συνεργάτη του τμήματος, με την καθοδήγηση του Κώστα Παναγιωτάκη, Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος.
Για την κατασκευή της χρησιμοποιήθηκαν συνολικά περίπου 300 φωτογραφίες υπό συγκεκριμένες γωνίες λήψης, οι οποίες αναλύθηκαν και συνδέθηκαν με κατάλληλα λογισμικά για την τρισδιάστατη ανακατασκευή των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του τμήματος.
Τα λογότυπα που εμφανίζονται κατά την εικονική περιήγηση οφείλονται στο γεγονός πως έχει χρησιμοποιηθεί η δωρεάν έκδοση του απαραίτητου λογισμικού, και συνολικά υπήρξε μηδενικό κόστος για την κατασκευή της.
Ιστότοπος εικονικής περιήγησης: https://goo.gl/F3Nre6