in

ΕΘOΑΝάκια Νο 3, audio

45 άτομα επί σκηνής, μικροί μεγάλοι, οι περισσότεροι μικροί, 60 λεπτά  παράστασης χωρίς διάλειμμα, μουσική και τραγούδια και το ΡΕΞ γεμίζει ξανά την Κυριακή και την Δευτέρα σε διπλές παραστάσεις και καταλαβαίνουμε όλοι ότι πραγματικά ο Άγιος Βασίλης θα έχει σοβαρές περιπέτειες.
 
Η ΑΝΑΤΟΛΗ μίλησε με τα στελέχη της ΕΘΟΑΝ που μόλις κατέβασαν την παράσταση που σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία, το Ράουστ ουστ από εδώ, ανεβάζουν με τα ΕΟΘΑΝάκια μια παιδική παράσταση γεμάτη από τα κλίμα των ημερών των εορτών.
 
Η Φωτεινή Γωνιωτάκη , μέλος της ΕΘΟΑΝ που έχει αναλάβει εδώ και λίγα χρόνια τα παιδικά εργαστήρια της ομάδας μίλησε με πολύ τρυφερότητα για την συγκεκριμένη παράσταση που σκηνοθετεί η ίδια λέγοντας ότι πραγαμτικά είναι σκέτη μαγεία όλο αυτό που συμβαίνει στο σανίδι του ΡΕΞ τόσο από τα παιδιά της ΕΘΟΑΝ, τους ενήλικες που συμμετέχουν αλλά και από τα μέλη της Δημοτικής παιδικής χορωδίας με μαέστρο τον Μανόλη Κανακάκη. Το ΡΕΞ για δύο μέρες θα γεμίσει παιδιά που θα περιμένουν παιδιά και μεγάλους σε τέσσερεις παραστάσεις.
22 12 14 e8oanakia
Η Ελένη Προκοπάκη πρόεδρος του Δ.Σ της ομάδας είπε πως είναι μεγάλη η χαρά που νοιώθουν όταν βλέπουν τους μωρούς ερασιτέχνες ηθοποιούς να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην σκηνή του ΡΕΞ και μίλησε για την ολοκλήρωση που μπορεί να νοιώθει κανείς όταν συμμετέχει σε κάτι τόσο ομαδικό και δημιουργικό. Ευχαρίστησε τους χορηγούς που έχουν στηρίξει και την προσπάθεια αυτή, τον ΠΑΟΔΑΝ και αναφέρθηκε και στην βοήθεια από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την ΑΝΑΤΟΛΗ και το Λατώ fm 103,3.
 
Καμία κούραση, κανένα πρόβλημα και κανένα…παιδί χωρίς χαμόγελο είπε ο Θοδωρής Μπεκατόρος που παίζει τον Αγιο Βασίλη και μιλώντας για την περίοδο που γίνονται οι πρόβες είπε ότι είναι από τις πιο διασκεδαστικές στιγμές στην ζωή του. «Σας περιμένουμε όλους στο ΡΕΞ για να νοιώσουμε όλοι μαζί την μαγεία των ημερών και να αισθανθούμε τις μοναδικές στιγμές που όλοι μαζί δημιουργούμε.» είπαν τα μέλη της ΕΘΟΑΝ μιλώντας με πολύ αγάπη και περηφάνια για τα μικρά μέλη της ομάδας.
Οι παραστάσεις είναι διπλές στις 5.30 και στις 7.30 το απόγευμα την Κυριακή και την Δευτέρα με την προπώληση να ξεκινά μια ώρα πριν στις 4.30  από το ΡΕΞ με τιμή ανά άτομο στα 4 ευρώ.
 
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ
Για το παιδικό έργο που θα ανέβει την Κυριακή 28 και την Δευτερα 29 μιλώντας στον δημοσιογράφο Θάνο Κορομπύλια και στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ μέλη της θεατρικής ομάδας της πολης
 
ακούστε εδω