in ,

Εγώ θα σου λέω ευχαριστώ γιατί γνωρίζω τι σου οφείλω.

…γράφει η Αντωνία Οικονομάκη

Εσύ δε θα μου πεις ευχαριστώ, όπως δε λες ευχαριστώ στους χτύπους της καρδιάς σου που σμιλεύουν το πρόσωπο της ζωής σου.

Όμως εγώ θα σου λέω ευχαριστώ γιατί γνωρίζω τι σου οφείλω.

Η επόμενη ημέρα σίγουρα με βρήκε πιο δυνατή μέσα από τα λόγια του Γιάννη Ρίτσου. Και αυτή τη δύναμη μου τη χαρίσατε απλόχερα εσείς. Οι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι που με την ψήφο σας μου δείξατε την εκτίμηση, τη φιλία και την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα γι’ αυτό!

Η συνέχεια όπως όλοι ξέρετε, θα δοθεί την Κυριακή όπου για μία ακόμα φορά θα χρειαστεί να με στηρίξετε -έμμεσα πλέον- στηρίζοντας τον συνδυασμό «ΑλλάΖουμε τον Δήμο», για άλλη μία φορά. Για να μπορέσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, να αναδειχτεί περισσότερο .

Για να μπορέσει και η Νεάπολη, να αλλάξει πρόσωπο. Να βρει τη θέση που της αξίζει στον Πολιτιστικό, Οικιστικό και Κοινωνικό χάρτη.

Για να μπορούμε να απολαμβάνουμε την ημέρα μας, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Για να μπορούν τα παιδιά μας να παίζουν, να έχουν σχολεία και σταθμούς, παιδικές χαρές και ό,τι έχουν στερηθεί τόσα χρόνια! Είναι γνωστό ότι η αποχή δεν είναι η λύση.

Η αποχή δεν λύνει τα προβλήματά μας. Αντιθέτως, τα διογκώνει. H δυνατότητα που δόθηκε στα νέα παιδιά να ακουστεί η φωνή τους από τα 17 του χρόνια, πρέπει να αξιοποιηθεί στην αναζήτηση της αλλαγής

Αντωνία Οικονομάκη