in , , , ,

Εγκαίνια στο ΚΥΚΝΟΣ του Αγίου Νικολάου, fotos

Πλήθος  κόσμου τίμησε με την παρουσία τα εγκαίνια του στεγνοκαθαρηστηρίου Κύκνος στην Επιμενήδου 37 απέναντι από το ΙΚΑ που έγιναν το απόγευμα της Κυριακής. 

Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ Νεκτάριος που τέλεσε τον αγιασμό ευχήθηκε ότι καλύτερο στη νέα αυτή αρχή της γνωστής για το ήθος της και την προσφορά της οικογένειας Τζώρτζη. 


« Έχετε κάνει πολλά για όλους και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχίσετε  να κάνετε και από την νέα σας αρχή εδώ στον Άγιο Νικόλαο, σας ευχαριστούμε για όλα και σας ευχόμαστε σαν τοπική εκκλησία ότι καλύτερο στις εργασίες σας.» είπε. Τα στεγνοκαθαριστήρια «Κύκνος» Τζώρτζη Ελένη και Υιός σε Νεάπολη και τώρα και στον  Άγιο Νικόλαο είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1987 με συνεχής ανοδική πορεία. 



Με την χρήση στην πιο  πρόσφατη τεχνολογία στα μηχανήματα και στα προϊόντα καθαρισμού. Τα προϊόντα καθαρισμού είναι περιβαλλοντικά ασφαλή, αντιβακτηριδιακή και άοσμα. 

Τα  μηχανήματα καθαρισμού, πλυσίματος και σιδερώματος που χρησιμοποιούν βελτιώνονται συνεχώς για να προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα και να ικανοποιήσουν τον κάθε πελάτη που τα εμπιστεύεται.  


Στα εγκαίνια το παρόν έδωσε ο νέος Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης, μέλη των Δ.Σ των εμπορικών συλλόγων Αγίου Νικολάου και της Νεάπολης παράγοντες υπηρεσιών κ.α 

Ο πλούσιος μπουφές εντυπωσίασε, τα κεράσματα ήταν πολλά και οι ευχές για καλές δουλειές δεν σταματούσαν.

ΘΑΝΟΣ Κ.