in , ,

Εβδομάδα εθελοντισμού στο 2ο Δημ. Σχολείο Αγ Νικολάου

2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ –  ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 1 ΜΕ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
 
Οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου , συμμετέχοντες στο πρόγραμμα << ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ >>  διοργανώνουν μία ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση για τον εθελοντισμό , τις εθελοντικές δράσεις και την εθελοντική αιμοδοσία , σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου και τη στήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου .
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου στις 7 : 00 μ.μ.
Κεντρικός ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο κύριος Μιχάλης Διαλυνάς , ιατρός μικροβιολόγος , Επιμελητής Α του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου .
Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και η κυρία Μαρία Πρατσίνη , Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου του Νομού Λασιθίου .
Ομιλητές της βραδιάς θα είναι επίσης και ο κύριος Μαμάκης Γεώργιος , Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικόλαου , η κυρία Νταγιαντά Άρτεμις , Υποδιευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου και η κυρία Παγκάλου Παρασκευή , Εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου , καθώς επίσης και όποιος από τους παρευρισκόμενους το επιθυμεί .
 
 
 
 
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ