Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Radisson Blu Beach Resort στη Μίλατο Λασιθίου Κρήτης, υποδέχεται τον παγκοσμίου φήμης σεφ Yves Mattagne στο Γαλλικό εστιατόριοBellevue. Ο σεφ, θα δημιουργήσει ένα μοναδικό μενού υψηλών γαστρονομικών προδιαγραφών, του οποίου κάθε πιάτο θα συνδυάζεται με δημοφιλή διεθνή κρασιά, σε ένα μοναδικό περιβάλλον με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Για πέντε νύκτες, από την Κυριακή 30 Ιουνίου έως την Τετάρτη 4 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., οι επισκέπτες του ξενοδοχείου και οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας θα απολαύσουν δημιουργίες υψηλού επιπέδου με επιρροές από τη Γαλλική και Βελγική κουζίνα. Επιπρόσθετα, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό wine pairing και ένα μοναδικό exclusive aperitif
Ο Yves Mattagne έχει κερδίσει πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Μερικά από αυτά είναι το πρώτο αστέρι Μισελέν το 1991, ενώ του απονεμήθηκε και δεύτερο αστέρι Μισελέν το 1997 για τις γαστρονομικές του δημιουργίες. Έχει επιμεληθεί το μενού μεγάλων επιχειρήσεων και διάσημων εστιατορίων ανά τον κόσμο, ενώ πρόσφατα επιμελήθηκε και το μενού της Brussels Airlines.
Το ξενοδοχείο Radisson Blu Beach
Για μια ματιά στο μοναδικό κόσμο του Radisson Blu Beach Resort, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.radissonblu.co
Όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια κράτηση στο εστιατόριο Bellevue ή επιθυμούν να συνδυάσουν το event με μια απολαυστική διαμονή στο Radisson Blu Beach Resort, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο: info.milatos@radissonblu.