in

Είναι όμορφες, είναι γρήγορες, είναι δυνατές, είναι ασφαλείς, είναι …Porsche Cayenne και είναι εδώ.[video - photos]


fonien.gr - Παρουσίαση Porsche Cayenne - Daios Cove - Άγιος Νικόλαος (24-10-2017)


 
Η παγκόσμια πρώτη παρουσίαση της νέας σειράς των μοναδικών αυτοκινήτων της Porsche Cayenne γίνεται στο νομό μας. Τα υπέροχα αυτοκίνητα 25 περίπου σε αριθμό θα βρίσκονται έως και τις 4 του Νοέμβρη στο ξενοδοχείο Daios cove  στον Άγιο Νικόλαο. Επίσης και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο και τα από τα πιο εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης για τα αυτοκίνητα θα τα οδηγήσουν, θα τα δοκιμάσουν, θα τα φτάσουν στα όρια τους, θα τα φωτογραφήσουν και θα τα αξιολογήσουν στους δρόμους του Μεραμπέλλου.
Το απόγευμα της Δευτέρας η εταιρία και το ξενοδοχείο είχαν την ευγενή καλοσύνη να καλέσουν και τοπικά μμε για να δούμε από κοντά τα αυτοκίνητα αυτά και να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της Porsche.

«Επιλέξαμε τον τόπο σας γιατί πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέλουμε, το κλίμα, οι δρόμοι, οι εναλλαγές στις εικόνες, το περιβάλλον και βέβαια οι άνθρωποι.» σχολίασε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος επικοινωνίας   της καμπάνιας της Porsche Ben Weinberger
«Είναι σημαντικό ότι από ολόκληρο τον κόσμο έχει επιλεγεί η περιοχή μας και επίσης είναι για μας σαν ξενοδοχείο επίσης σπουδαίο ότι είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες υψηλές απαιτήσεις..» είπε ο διευθυντής του Daios cove Πάνος Αλμυράντης.
Θα επισκεφθούν την περιοχή μας για να κάνουν δοκιμές στα αυτοκίνητα δημοσιογράφοι από όλον τον κόσμο, μια δυναμική κίνηση προβολής και παρουσίασης της περιοχής μας που ήρθε σαν δώρο.
 
ΘΑΝΟΣ Κ.
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ